Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (162)

malylada 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale troška náznaku z Big Lebowski nebo Pulp Fiction byla cítit. Perfektně hláškující Willis, jezdící nahý na prkně a vlažně se ploužící svojí čtvrtí, kdy jedna situace a malér střídá druhý? Jako nápad to nemá chybu a začátek mě vyloženě dostal. Bohužel se potvrdila nezkušenost tvůrců, kteří postupně ztrácí půdu pod nohama. Kvalita jednotlivých scén není vyvážená a některé postavy jsou tak trochu navíc. Dochází k zbytečně zamotaným situacím, které spadají do ranku trapnějšího humoru. Celkově film není špatný, má své momentum a vlastně to je nejlepší Willisovka za poslední dubu. Mít to v rukou Tarantino, byla by z toho udělal kultovku......6/10 ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pátý element, Slzy slunce, Smrtonosná past, 12 opic, Šakal, Sin City, Armageddon, Vyvolený, Šestý smysl... Bruce Willis má za sebou tolik skvělých filmů. Hodí se pro komedie, akční, mysteriózní horory, prostě všude. Jenže teď mu je 63 a točí jednu kravinu za druhou. Tenkrát v Kalifornii není jiný. Přiblblá komedie, ve který se Bruce snaží získat svého psa. A to je celý. Občas se tam ukáže Jason Momoa, který je asi to nejlepší z filmu (wtf) a i když to trvá jen 90 minut, přijde Vám to jako dvouhodinovka minimálně, protože se šíleně nudíte. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ach jo, natočit s takovými herci takovou sračku, to je prostě smutné. Bruce Willis v poslední době natáčí kraviny, ale John Goodman si tohle nezasloužil, i když jeho postava je tradičně dobrá. Protože on je dobrý. Ale Jason Momoa nudný, Adam Goldberg nevyužitý, Famke Janssen ani nemluvím. A hlavně, celé je to jen trapné. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Willis je tenkrat v kafileri ..... Fujtajxl, vidiet teda naheho Willisa, to bolo jak prechadzka Auschwitzom. Teda ja dlhodobo panske prdele nepovazujem za pritazlive, a teda taxa aj potom spravam k filmu. Tento film je plany, tempo plane, kulisy sice na urovni, ale dialogy su otrasne, Willis ani nevie hrat, Momoa takisto nie. Cudujem sa inteligentnej Famke Janssen /The Golden Eye/ ze sa tam vobec zjavila. Willisovi sa asi zapacili psie filmy a la Psi poslani, haciko. No ale to nie je Willisova parketa, ze jo. On ma byt akcny drsny hrdina, ktory potiera zlo a mlati zlocincov. Od Willisa herecke vykony nechcem, to je jak ziadat od Leonarda DiCapria aby patril do Zlatej Ery Hollywoodu : 5 % ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NIKDY SI NEZAHRÁVEJTE S NĚČÍM PSEM…“ /// Tak jo… děděk Willis vopíchá fajnovou Jessicu Gomes a pak nahatej na skejtu prosviští městem, aby ukradl v garáži auťák nejdrsnějšího gegstra v okolí, čímž rozvíří sled událostí, který zadělaj spoustě lidem na dost blbej den… Ten film je tak jednoduše hloupej, až je vlastně docela zábavnej – v mezích normy, samozřejmě. Steve potřebuje prachy (kdo kurva ne, že?) a jen tak (mírnix týrnix) se mu nabízej kšefty… trochu jako v tý pohádce o kohotkovi a slepičce. Trochu… Z plnění úkolů vyplívaj „zvláštní“ situace, který, když přivřu bulvu, smrdí ftipem. Ftipný ale fakt je, jak ze sebe „khal Drogo“ umí (a chce) dělat kreténa. Neortodoxní příběh, na jehož konci jsou všichni spokojení. Teda… no… prostě je to neortodoxní. Po X letech koukatelnej Willisův film. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ukradli mně psa. 2.) Myslel jsem, že je Willis mrtvej. Teda aspoň od pasu dolu. 3.) Thx za titule „samo133“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Dave (John Goodman), sediaci v kresle, má na tričku fľaky od zmrzliny, ktoré po niekoľkých sekundách zmiznú. (figis20)
  • Počas záverečných titulkov zaznie ešte jedna krátka scéna. (figis20)
  • Natáčení začalo 29. června 2015. Natáčelo se v Los Angeles v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama