Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (162)

Jimmi 

všechny recenze uživatele

2 a pol hviezdicky. malo to svetlejsie chvilky ale celkovo nic moc. Ta polhviezda pre to ako pekne dostal Tyron Woodley na papulu. Dufam ze to coskloro uvidime aj v UFCku:) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemělo nikdy vzniknout. Nevím, jestli se Bruce a John nudí nebo potřebovali nutně peníze, ale do toho by nevlezl ani ten nejpitomější herec na světě, proto mě překvapuje, že oni dva do toho šli. Za prvé nic světoborného nepředvedli, za druhé příběh stojí za velkou bačkoru a za třetí Bruce už prostě není žádný hezký mladík, takže jeho polonahé scény byly spíše mučení. Jedna hvězdička za Jasona Momou, kterého jsem vůbec nepoznala a alespoň něco předvedl. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

podle csfd sem cekal strasnou sracku..dostal sem prijemnou zabavu, ktera se odehrava ve venice na jednom bloku, kde dominuje Momoa..ce ten blbec tam hral bylo delo..pokazdy, kdy se objevil sem padal na prdel..jinak klasika..je to hodne v pohode..silny 3hvezdy ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Vadil mi vlastně jen ten chlapec, který to celé vyprávěl. Ty jeho řeči byly fakt dementní. Stačilo by se omezit na duo Willis-Goodman. Ti si vystačí a to naprosto. Je to krávovina, ale občas se člověk i zasměje. 60% ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

V pohode oddychovka na jeden z posledných letných večerov s nestarnúcim Bruceom Willisom. Pobaví, nesklame ale nenadchne. Bruce Willis ako detektív jazdiaci s holým zadkom na skejte, surferské prostredie Venice beach a bláznivá naháňačka za malým Jack russelom😂.Na toto všetko sa môžete tešiť. ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Herecká trojce Wilís, Momoušek a Gůdmen byla paráda. Škoda jen, že to nedostal do ruky třeba Guy Ritchie, dopadlo by to rozhodne lépe :) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Príjemne ľahká, miestami dokonca aj vtipná akčná blbina, kde Willis už len tak pobehuje, dostáva napiču a rieši veci za pochodu. Málo postáv, celkom svižné, bez zbytočného preťahovania. Možno trochu viac hlášok a bolo by to ešte lepšie. 2 z 5 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Pecka. Devadesát minut akční zábavy. Nahý Bruce Willis (a vůbec všechny jeho hlášky a chování a eskapády), drsňácký gangster Momoa, zkouřený Goodman, nohatý mexikánky, kamarádský běloruský lichvář, grafity s krásně vystínovanýma koulema nebo setkání závislých na sexu. Ano, film je hodně sexistický. A díky tomu je skvělý. Vtipy o židech? No a? I akční řešení všech trampot hlavního hrdiny je podáno hodně vtipně. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Nie je to vyslovene zlé. Bruce Willis sa snaží oživiť svojím prínosom žáner, ktorý mu v deväťdesiatych rokoch priniesol zlatú hviezdu na chodníku slávy v Hollywoode. Aj napriek silnému hereckému ansáblu sa ale jedná o veľmi obohratú pásku. Niekedy príde do rany dobre mierený vtip ale hneď v druhej scéne je zabitý trápnym patosom. Pozitívom filmu je, že počas celej stopáže nenudí a dobre sa na to pozerá. Horšie je to, že sme podobné veci videli a videli sme ich lepšie. 49% ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase po čase zatoužil po nějakém tom novějším Willisovi, a výběr padl zrovna na toto, což mělo být podle ohlasů asi to nejstravitelnější, co Willis v posledních letech natočil. Neni to vyložená hrůza, ačkoliv Willisův dublér v scénách, kde musí napínat svaly (i ty pánevní) byl již samozřejmostí, a jeho herecký projev dost bídný (naštěstí to vytahuje český dabing, který jede v modu, jako když byl Willis stále na vrcholu), a s tím chomáčem vlasů vypadá jak nějaký děda od vedle. Občas se tu procedí nějaká ta hláška, Momoa je správně ujetej, potěší taky pár známých xichtu ve vedlejších rolí, ale když víte, jak Bruce válel dřív, a jaké pecky natáčel, tak si jen řeknete, proč má tohle zapotřebí. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hektická krimikomedie o jednom zpustlém soukromém očku, potácejícím se v několika absurdně pomotaných případech mezi množstvím bizarních postaviček kvůli ukradenému psovi, se sice ani nepřiblížila dravosti "pravých ritchiovek", špatně ovšem nedopadla. Několikrát jsem se s chutí zasmál a Bruce po dlouhé době podal uvolněný výkon. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavá ujetina, ale je to vtipný.Pěkný graffiti na baráku, nahej Willis na skateboardu a výbornej dealer Momoa ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Nahý Willis na skateboarde nemal chybu. Tu je vidieť kde je až ochotný zájsť a že v jeho veku si lepší film jednoducho nevyberie. Kiežby som sa mýlil, ale teraz späť k filmu. Zápletka dosť sklamala, rovnaká ako pri johnovi wickovi, pes.. tento ale prežije. známe postavy z iných komédii potešili. Aj celkovo ako akčná komédia sa mi to pozdávalo. 4* ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Pobavilo ma zopár scén (transvestiti naháňajúci Bruca Willisa) a hlášok („John, si mi ako syn.“ – „Ty si mi ako otec, Steve. Hrôzu naháňajúci otec.“), ale aj tak musím konštatovať, že je to iba hviezdne obsadená zlátanina s odje, ehm otvoreným koncom. Za pozitívum (no iba pre Willisových fanúšikov, ku ktorým sa už neradím) pokladám, že Bruce má plnohodnotnú hlavnú rolu a nevyzerá úplne znechutene tým čo robí. Avšak je smutné uvedomiť si, že v lepšom filme ho už zrejme nikdy neuvidíme. 25 % ()

Reklama

Reklama