Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (162)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jak tak tu čtu komenty vidím, že se řada diváků rozplývá nad tím, že nám Bruce ukázal holé pozadí. Další se tu rozplývají nad jeho pevnými tvary (toho pozadí) atd... Mno. já osobně myslí, že je to u filmu krapet málo pro příznivé hodnocení btw si ani nemyslím, že to mohlo být jeho skutečné pozadí, protože ten chlapík na skejtu řítící se ulicemi L.A. města Bruce nebyl... Jo L.A v létě asi bude fajn s těmi všemi plážemi a mořem to tam může být v poho. To je ale asi tak jediné co z filmu na mně dýchlo. Scénář debilní a i když jsem to od prvopočátku bral jako úlet a tušil, že to tak bere i Bruce přeci jen jsem se neubránil dojmu jak šeredně dopadnul co se týče jeho herecké kariéry... Zkrátka a dobře na tohle se pokusím hodně rychle zapomenout a raději si pustím nějakou ze Smrtonosných pastí, nebo alespoň Armageddon... Tohle je jen za dvě granule psího žrádla. * * ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Willis po dlhej dobe v hlavnej ulohe. Pre tuto raritu si vybral zaner komedie a bohuzial pre divakov to je absolutne nevtipna komedia. Chcete vidiet naheho Willisa ako sa promenaduje na skejte po meste (aj ked to bol ocividne kaskader) alebo ako si strci pistol do riti, pripadne sa prezlecie za zensku? Tak to je film pre vas. Ja som vyznam tychto scen nechapal, rovnako ako som nechapal, aky zmysel ma davat ten sled nahodnych scen, ktore na konci asi maju vytvorit nejaku pointu. Ale ku koncu som sa uz nedostal, pretoze sa to nedalo vydrzat. Jedine, co ma neustale prekvapovalo, bol výskyt znamych xichtov, ktore sa tu kazdu chvilu mihnu. Skoro som mal pocit, jak keby sa tu objavili len z lutosti voci Willisovi, aby ho v tej video-zetkovej mizerii trochu podporili. 0/10. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Nahý Willis na skateboarde nemal chybu. Tu je vidieť kde je až ochotný zájsť a že v jeho veku si lepší film jednoducho nevyberie. Kiežby som sa mýlil, ale teraz späť k filmu. Zápletka dosť sklamala, rovnaká ako pri johnovi wickovi, pes.. tento ale prežije. známe postavy z iných komédii potešili. Aj celkovo ako akčná komédia sa mi to pozdávalo. 4* ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Najhorší film, kde som videl Willisa. Bol to pokus o akéhosi Skauta, či Johna Wicka, alebo možno Smrtonostnú zbraň? Akurát bez Shane Blacka a jeho scenára, či Guy Ritchieho a jeho réžie. Trpel som, cítil som sa trápne a už dávno som nemal taký problém dopozerať film. Dávam 1* za možno 2 dobré hlášky a trochu dobrého Goodmana. Len tak ďalej Bruce a poletíš s mojej desiatky najlepších hercov. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale troška náznaku z Big Lebowski nebo Pulp Fiction byla cítit. Perfektně hláškující Willis, jezdící nahý na prkně a vlažně se ploužící svojí čtvrtí, kdy jedna situace a malér střídá druhý? Jako nápad to nemá chybu a začátek mě vyloženě dostal. Bohužel se potvrdila nezkušenost tvůrců, kteří postupně ztrácí půdu pod nohama. Kvalita jednotlivých scén není vyvážená a některé postavy jsou tak trochu navíc. Dochází k zbytečně zamotaným situacím, které spadají do ranku trapnějšího humoru. Celkově film není špatný, má své momentum a vlastně to je nejlepší Willisovka za poslední dubu. Mít to v rukou Tarantino, byla by z toho udělal kultovku......6/10 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Cca v čase 1:15:00 při záběru na noční město je vidět, že se světla aut, respektive auta, pohybují pozpátku. (J.Cobra)
  • Jason Momoa hraje postavu, která si říká Spyder. Několikrát je řečeno, že je to Spyder s ypsylon. Nicméně v závěrečných titulcích je napsáno Spider s měkkým i. (J.Cobra)
  • Natáčení začalo 29. června 2015. Natáčelo se v Los Angeles v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama