Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (162)

Saxos 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis, jako skejtosurfař soukromý detektiv, práce všeho druhu. Umím vše. Plážovou předškolní výchovu, jízdu na skejtu s pindíkem na vzduchu a pistolí mezi půlkami, jsem kámoš Pawouka, lichváře Juriho, dealera Prince i Jude Lůho, jsem hodný strýc pejskař i oběť tranďácký bandy a jako tlusté malé děcko dostával špatné jídlo. Pořád jsem přemýšlel o čem to vlastně je. Aha, komedie ve stylu pohádky „O kohoutkovi a slepičce.“ Klady: Steve, Dave i John docela pobavili a stopáž stačila. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina byla naprosto úděsná a vzhledem k tomu, jaká měli filmaři k dispozici jména, je to ostuda. Nehledě na to, že mě neskutečně štvala psotava vypravěče v podání Thomase Middleditche. V druhé části se začalo konečně něco dít a sem tam se člověk může i pousmát, ale pořád to není nic, co by splňovalo mojí představu akční komedie. Z mého pohledu další ze záležitostí, na kterou by měl Willis raději zapomenout. 25% ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pátý element, Slzy slunce, Smrtonosná past, 12 opic, Šakal, Sin City, Armageddon, Vyvolený, Šestý smysl... Bruce Willis má za sebou tolik skvělých filmů. Hodí se pro komedie, akční, mysteriózní horory, prostě všude. Jenže teď mu je 63 a točí jednu kravinu za druhou. Tenkrát v Kalifornii není jiný. Přiblblá komedie, ve který se Bruce snaží získat svého psa. A to je celý. Občas se tam ukáže Jason Momoa, který je asi to nejlepší z filmu (wtf) a i když to trvá jen 90 minut, přijde Vám to jako dvouhodinovka minimálně, protože se šíleně nudíte. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale troška náznaku z Big Lebowski nebo Pulp Fiction byla cítit. Perfektně hláškující Willis, jezdící nahý na prkně a vlažně se ploužící svojí čtvrtí, kdy jedna situace a malér střídá druhý? Jako nápad to nemá chybu a začátek mě vyloženě dostal. Bohužel se potvrdila nezkušenost tvůrců, kteří postupně ztrácí půdu pod nohama. Kvalita jednotlivých scén není vyvážená a některé postavy jsou tak trochu navíc. Dochází k zbytečně zamotaným situacím, které spadají do ranku trapnějšího humoru. Celkově film není špatný, má své momentum a vlastně to je nejlepší Willisovka za poslední dubu. Mít to v rukou Tarantino, byla by z toho udělal kultovku......6/10 ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Bože můj.Scenáristický duo stejné jako u filmu Poldové s Wiloušem byl totališe šajze hnus a zde se ještě překonají.What?To byla fakt trapárna,jak záznam z poslanecké sněmovny.Fór na tom je,že Jason Momoa byl nejlepší,protože v tomhle ranku jsem ho ještě neviděl.Ostatní můžou dělat co chtějí,ale je to jak kdyby někdo poprvé začal točit film a neuměl napsat ani ten dialog co by vůbec měl smysl.Jestli jsem se za tu krvavou stopáž jednou dvakrát pousmál,tak to bylo hodně.Je až z podivem,že jsem se dostal sice na vícekrát do cíle,ale vesměs jsem to mohl klidně zabalit.Je to vážně hrůza,protože Willis to prostě nedává a přehrává všude kde to jen jde.Někdy už fakt vypadá jak starej dědek do důchodu a pak přijde Bruce"prkno"Hawk,kde jen čumíte,proč na tohle musím koukat.Komplet scény do sebe zapadají jak ze seriálu ulice a ještě se to snaží bejt hrozně cool.Thomas Middleditch má hrát toho vzadu,velkýho vola,který tam bude cintat.Je prima ho sledovat,protože si říkáte,že tohle by divák mohl zahrát taky.Náměť se psem,který je prošpikován i odbočkou s drogama je už pomalu na rakev.Jedna hvězda za Momoa,dva nejspíš fórky,který už si ani nepamatuju:) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Jason Momoa hraje postavu, která si říká Spyder. Několikrát je řečeno, že je to Spyder s ypsylon. Nicméně v závěrečných titulcích je napsáno Spider s měkkým i. (J.Cobra)
  • Počas záverečných titulkov zaznie ešte jedna krátka scéna. (figis20)
  • Natáčení začalo 29. června 2015. Natáčelo se v Los Angeles v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama