Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (162)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Měl jsi ji najít. Ne ošukat." Nejsem žádnej Bruce Willis a neumím - třeba jezdit nahý na skejtu s pistolí mezi dvěma sevřenými půlkami. Něco takového se totiž jen tak nevidí a já si tento jinak průměrný snímek kvůli tomu rozhodně budu pamatovat. Ale nebudu se na něj znovu dívat, protože mě totálně vytáčeli černí tlusťoši v ženských šatech. To asi mělo být vtipné, ale mě to připadalo dost trapné. Na druhou stranu jsem tam viděl hodně pozitiv. Třeba mimořádně ošklivý lichvář Yuri v plavkách s dvěma modelkami a detektorem kovů - to rozhodně zaujme. Taky Dave mě bavil, dealer Pawouk byl skvělý a Steve se svým "To bude dobrý" mě hrozně pozitivně naladil. Dost jsem mu přál, aby mu někdo nenasadil běloruského motýlka. A poučení na závěr - díla Salvatore Lopeze se snadno poznají podle stínování šourku. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Děda Wyliž se z posledních sil urputně snaží o ryvajvl, ale ponižováním se ve fekálně trapných zvratcích nějakých dvou krutohustých vtipálků, co moc chtějí být Koheny, avšak ať dělají, co dělají, pořád jsou za kokoty, to asi příliš nepůjde. Vskutku dehonestující a zoufale nevtipná obludnost pro tak Trošku kapacitně omezené vyrachtance, kteří si dozajista do ruda oplácají kolena v záchvatech hurónského smíchu, když uvidí pitvořícího se povislého geronta drandit nahého na skejtu, strkat si do prdele devítku, nebo zmalovaného agresivní transkou ukrutně žertovně zdrhat v ženských šatech před partičkou nesmírně třeskutých čokoládových bukanýrů. No muhehehe, hihň, hihň … Vole, Brúsi, když už ti sysluplné nebo vtipné scénáře prostě dávat nechtějí, tak jdu raději do prdele, prostě se uskromním, vyměním 48+1 za nuznější 22+1, lamboše za sockovskou kvésedmičku a budu si kupovat škaredší dvacítky, ale aspoň shniju důstojně a jen s bandou kultovních filmů v zádech! S takovou se brzy přistihneš, jak se Segošem a Klecem hraješ v Burgasu bingo při čekání na kameru z půjčovny. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

S mou sexualitou to jde asi už z kopce když mně dokáže pobavit nahý šedesátiletý Bruce Willis na skejtu, ale co na plat jako nenáročná oodychovka film působí výtečně. Jistě Brucík už má na kontě vydařenější kousky, ale to zdejší hodnocení je zase papouškovství jak vyšitý. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NIKDY SI NEZAHRÁVEJTE S NĚČÍM PSEM…“ /// Tak jo… děděk Willis vopíchá fajnovou Jessicu Gomes a pak nahatej na skejtu prosviští městem, aby ukradl v garáži auťák nejdrsnějšího gegstra v okolí, čímž rozvíří sled událostí, který zadělaj spoustě lidem na dost blbej den… Ten film je tak jednoduše hloupej, až je vlastně docela zábavnej – v mezích normy, samozřejmě. Steve potřebuje prachy (kdo kurva ne, že?) a jen tak (mírnix týrnix) se mu nabízej kšefty… trochu jako v tý pohádce o kohotkovi a slepičce. Trochu… Z plnění úkolů vyplívaj „zvláštní“ situace, který, když přivřu bulvu, smrdí ftipem. Ftipný ale fakt je, jak ze sebe „khal Drogo“ umí (a chce) dělat kreténa. Neortodoxní příběh, na jehož konci jsou všichni spokojení. Teda… no… prostě je to neortodoxní. Po X letech koukatelnej Willisův film. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ukradli mně psa. 2.) Myslel jsem, že je Willis mrtvej. Teda aspoň od pasu dolu. 3.) Thx za titule „samo133“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nahý šedesátiletý Bruce na skejtu se zadkem, který mu může kdejaký třicátník závidět (za předpokladu, že byl opravdu jeho), nebo v dámských šatech s rtěnkou a parukou, opravdu baví. Mám ráda, když si dokáží herci i v tolika letech dělat ze sebe srandu :o) Tenkrát v Kaliifornii je asi parodie na komedii, kde hlavním dějem je zachránit psa. Takže ideální film pro mě, který je k tomu docela vtipný. Ale nehledejte pod tím žádný sofistikovaný humor, prostě oddychová sranda pro nenáročné odpoledne. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pohádka O kohoutkovi a slepičce z prosluněného Venice, kde nechybí surfařská muzika, paleta bizarních postav, znuděný Willis a Goodman ospale variující Waltera Sobchaka. Asi po půlce jsem u každé další dějové nadstavby už jen zoufale vzýval konec a on vlastně nikdy nepřišel! Při nudistickém skejtování Bruce, který při natáčení zjevně neucítil slabý píchání, si nešlo nevzpomenout na Bartovu jízdu v The Simpsons Movie.. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Perfektne odľahčená akčná komédia a pre mňa určite najlepšia Willisovka za posledné roky. Zábavné, nenútené, s nadhľadom natočené a s Bruceom, ktorého to zrejme po čase bavilo a svojim výkonom sa akoby vrátil ku svojim komediálnym 8O´s začiatkom v Moonlightingu. A v podstate tu valia všetci - Goodman, Middleditch či Momoa... Čakal som, že to bude dobré, no nakoniec mi to sadlo absolútne. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis sa pomaly ale isto stáva “ďalším” Nicolas-om Cage-om. Jediné, čo ho ospravedlňuje, je čoraz viac blížiaci sa “kar”, respektíve samotná dejová linka tohto snímku, ktorá sa od úvodu až do samotného záveru, na nič nehrá. Každopádne, čo film, to “trápnosť”, vhodná akurát na vraždenie voľného času. Kým sa počas sledovania obdobných počinov človek aspoň “zabaví”, v tomto prípade sa o žiadnu mimoriadnu komédiu nejedná. S týmto “všetkým” som však viac menej rátal, nič nečakal, a tak v konečnom dôsledku ani nič nedostal. Rozmýšľam, že by som dal “3”, ale to by som musel prehodnotiť tak 2 000 filmov, a to sa mi ozaj nechce. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hmm nikdy bych nevěřil, že to napíšu, ale ať to Wyliž radši zabalí nebo jde zase hrát ty záporáky co celý film kecají za stolem a na konci je někdo odstřelí. Tenhle pokus o sebeparodování nevyšel a spíš než na zábavnej humor to vypadá na trapas. Nicméně odpad nedám sem tam jsem se pousmál a navíc nejsem tak zaujatý jako Laco. Je mi jasné jako všem, že Bruce tu svoji řiť neukázal páč to byl očividně dubl, narozdíl od Arnieho ve 478 a dokážu si představit, že to muselo pana dvojhvězdu tak naštvat, že to poslal rovnou do odpadu...20% ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Predpokladam, ze to je nejaky “hulicsky” film...ja som zhuleny nebol, takze som to moc nechapal ale kvoli tomu zvlastnemu feelingu, co ide z filmu, som to dopozeral a neublizilo mi to... ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Už je to nejaký čas, čo som dal Willisovi šancu. Asi je jasné, že Willis už má to naj obdobie dávno za sebou, ale ako dokazuje aj tu, stále na to má, pokiaľ mu režisér nehádže klacky pod nohy ako aj v tomto prípade. Postavičky prichádzajú, odchádzajú, občas to chce byť vtipné, ale akosi to nejde. Keď sa prvý krát objavil J. Goodman, logicky som si myslel, že tu bude hrať nejakú dôležitejšiu postavu, no to som si len myslel. Pozrieť sa to dá, ale je to taký nefungujúci zlepenec, v ktorom vás to väčšinu času veľmi nebaví, ale občas nejaká scénka vystrelí a tak namiesto toho aby ste to vypli, sledujete to znudení ďalej. Sľubovalo to veľa, no hrá sa to na oveľa kvalitnejší film, než v skutočnosti je. Váhanie v hodnotení medzi 2 a 3* vždy vyriešim otázkou - "pozrel by si si to znova?" Ak nie, jednoznačne 2* . Willisa mi začína byť fakt ľúto, prajem mu hit, ale toto nie je ten prípad. 40%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná blbinka, která po mega dlouhé době předkládá Bruce Willise zhruba takového jakého jsme jej kdysi milovali. Vilíš prostě ještě není mrtvej a třeba se mu v hlavě konečně rozsvítilo. 60% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom nuda a sklamanie. Myslel som, že to bude aspoň pohodová komédia, ale je to skôr trápna komédia, kde je lne minimum scén na usmiatie. Ale kludne nech sa na to každý pozrie a urobí si vlastný názor, mňa to moc nebavilo. 50% - 2* ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jak tak tu čtu komenty vidím, že se řada diváků rozplývá nad tím, že nám Bruce ukázal holé pozadí. Další se tu rozplývají nad jeho pevnými tvary (toho pozadí) atd... Mno. já osobně myslí, že je to u filmu krapet málo pro příznivé hodnocení btw si ani nemyslím, že to mohlo být jeho skutečné pozadí, protože ten chlapík na skejtu řítící se ulicemi L.A. města Bruce nebyl... Jo L.A v létě asi bude fajn s těmi všemi plážemi a mořem to tam může být v poho. To je ale asi tak jediné co z filmu na mně dýchlo. Scénář debilní a i když jsem to od prvopočátku bral jako úlet a tušil, že to tak bere i Bruce přeci jen jsem se neubránil dojmu jak šeredně dopadnul co se týče jeho herecké kariéry... Zkrátka a dobře na tohle se pokusím hodně rychle zapomenout a raději si pustím nějakou ze Smrtonosných pastí, nebo alespoň Armageddon... Tohle je jen za dvě granule psího žrádla. * * ()

kingik 

všechny recenze uživatele

V rámci domácí projekce ještě film obstojí, jen těžko si představit, že si na něj někdo kupuje lístek do kina. Bruce Willisovi už jen z bahna kouká pleš, bratři Cullenovi mu provaz k vytažení hodili jen ledabyle, akční hvězda se tak i nadále pomyslně propadá do filmového močálu a potýká se se zapomenutelnými blbinami na jedno použití, ale co už, samotného hlavního protagonistu ironický humor ještě neopustil. Tentokrát opět předvádí x-tou variaci na neohroženého (a tak trochu osamělého) poldu ve slunném Venice Beach, kde vlastní soukromou detektivní kancelář se svým mladším parťákem, který nás současně uvádí do děje tím, že nám postupně představuje leporelo postav, s nímž se detektiv Steve Ford zaplete, ať už v dobrém, či zlém. A až na to, že se zde vyskytuje jeden sprejer, drogový kartel, ruský lichvář a skupinka transvestitů, tudíž o extra zločin se zde nedá zakopnout, je to v podstatě mírumilovný resort. A tak jde Steve dům od domu, hledajíc jemu svěřeného teriéra od neteře, co byl náhle zcizen, jednou je nahý na skateboardu, podruhé nedobrovolně oděný do ženských šatů, a to jsou v podstatě stěžejní scény filmu. Ve filmu se, až na výjimky, nevyskytuje téměř žádná akční scéna. Willisovo proskočení okenní tabulí a rozmlácení televize jsou z tohoto hlediska akční vrcholy filmu. Film tak v mnohém připomíná svým scenáristickým stylem i syžetem předchozí Willisův pakt "Poldové" se značkou Cullen Company. Willis předčí hereckou squadru i herecky, což při zjištění, že ve filmu se vyskytuje i John Goodman, Jason Momoa a nemálo povědomých herců, je vlastně překvapení, nicméně všichni delikátně ustoupili, zahodili své herecké schopnosti a vůbec se nesnaží. Dámské osazenstvo je zde jen pro ozdobu. Jestli vám k filmovému zážitku stačí odhalená ňadra hvězdičky Jessicy Gomes, budete se moci ještě spolehnout na solidní porci hlášek, neokoukané sluncem zalité prostředí a hlavně sem tam hrdě neotřelý Willisův, či spíše hrdě protřelý, komediální výstup, čímž si odmítá přiznat, že se jedná o propadák po všech stranách jeho skvostného skalpu. 5/10 ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Škoda, že jsem tohle neviděla dříve, než Korunního svědka. Tragický konec Bruceovy kariéry by mi byl jasný a nemusela bych už podruhé naprosto nechápavě kroutit hlavou, jestli má Willis tohle skutečně zapotřebí. Pokud někdo místo do zaslouženého důchodu odloží svršky a nahatý skočí na skateboard, můžete to značit i závažnou mozkovou dysfunkci. Počínající stařecká demence by mohla vysvětlit Willisův výběr rolí v posledních letech. Škoda, že ho nikdo blízký neodvedl k lékaři a nechá ho nadále se neskonale ztrapňovat ve filmech, které svou ubohostí překonávají i teen komedie. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Akční komedie? Vždyť není akční ani příliš komedie. Pokud tedy nepočítám transky sbíhající na podpatcích schody. Zbytek je hloupá místy až trapně samoúčelně oplzlá blbina, ve které musí rachitický Willis řešit nezajímavým způsobem kupu nezajímavých problémů. Je to nuda a holá zadnice ani rtěnka s parukou to nezachrání. Prkenný Goodman je spíš karikaturou sebe sama i postavy, kterou měl hrát, Willis to má na háku jako herec i jako postava, a tak jediný, kdo alespoň občas pobaví je výborný Momoa jako Pavouk. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Furt se něco dělo, nahej Willis na skejtu padá po celej film z problémů do ještě většího problému v humornym, odlehčenym stylu za doprovodu pohodovy hudby a odehravajici se v libovym prostředí s dobrou kvalitkou kamery. Příjemné víc než dobré překvapení. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nenadchne a ani neurazí, zdejších 43% je spíš k smíchu, protože film je to dobrý se skvělejma momentkama i hláškama, plejádou známých herců v epizodních roličkách kteří perlí a hlavně Jason Momoa jako dealer Spyder je naprosto boží. Coeni to nejsou ani z poloviny i když se bratři Cullenovi je snaží kopírovat jak jen můžou, ale mě Coeni stejně nikdy nebrali až na jeden nebo dva filmy, takže mi tohle nemusí zalít mozeček krví jako zdejším blbečkům co srazili tenhle Bruceův pokus na mizerný hodnocení. Willis si zkazil karmu tím svým nezájmem o scénáře, kdy bere každé druhořadé štěky a který hlavně hodně ublížil spoustě fandům naprosto tragickou pětkou Die Hard, ale tady bylo vidět jak ho herectví zase baví a že si tuhle blbinu docela užívá. Chtělo to víc akce a lepší načasování vtipů, ale jako dialogová jednohubka plná úsměvných situací to funguje.60%. ()

Reklama

Reklama