Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Důvěrné a často překvapující odhalení hvězd a osobností v originální diskuzi moderované generálním ředitelem TV Barrandov. (TV Barrandov)

Recenze (35)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Soukup je jen další nastrčený panáca (z řad řízené opozice) kdy plní zakázku těch sil (řekneme vyšší moci), které nad nim drží ochrannou ruku. Jinak by si nikdy nemohl dovolit to, co si dovoluje. Tady vůbec nejde o soupeření mezi ČT a TV Barrandov. Jde o boj mezi židy! A jak jsem k těmto závěrům došel? Po shlédnutí pár jeho vystoupení musím konstatovat, že všechny jeho debaty jsou čistě účelové …tedy povrchní. On nikdy neimprovizuje. Soukup jede vždy podle not, které mu byly připraveny předem. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už viac krát som natrafil pri znudenom prepínaní televíznych programov na reláciu "Instinkty Jaromíra Soukupa", ktorá sa pravideľne objavuje na obrazovke českej televízie Barrandov. Vždy som sa pri nej pristavil a započúval do nekonvenčných názorov, ktoré v nej prezentuje generálny riaditeľ Jaromír Soukup. V mnohom s ním do bodky súhlasím. Prekvapuje ma, že našiel odvahu takto verejne hlásať myšlienky, ktorým sa zapredaný mainstream zarputilo vyhýba. Hovorí pravdu, ktorej sa liberálni fašisti desia. Pán Soukup má moje sympatie. Bratia Česi, mali by ste ho pozorne počúvať. *** ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Jen naprostý mozkový impotent bez viagry si udělá pořad sám pro sebe, se svým jménem v názvu, udělá ze sebe nesnesitelně nemotorného moderminátora a onanuje si své ego. Snad i v KLDR mají objektivnější pořady. Jestli on to Jarin nemá z toho, jak pravidelně provětrává Zemanovi trencle. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Mám smíšené pocity. Viděl jsem jeden díl s odbornicí na Islám doktorkou Samkovou, která se nebála říkat pravdu, že islám ve všech oblastech života zaostává za ostatními a pak díl s pro mě nesympatickými hosty. Nějaká modelka a típek. Pak i dva díly, které nebyly prázdné tlachání u čaje, ale o vážnějších , ale i zábavných tématech. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších pořadů, které má pod palcem sám velký Jarda Soukup (proto ta jedna hvězda). Jeden z největších samolibých ocasů co v naší republice existují (no spíš se jaksi vyskytli) tu občas vypustí i skutečně oprávněnou kritiku na některé naše rádoby celebrity nebo veřejně známé osobnosti (s tím samozřejmě souhlasím), nicméně ON sám si svou image zničil už natolik, že je většině lidí totálně u prdele i se svými občas trefnými názory. ()

Mulosz odpad!

všechny recenze uživatele

Dil s Felixem a Dadou, Beakfest Jaromira Soukupa ve Vysocanech, 26.11.2022… totalni existencialni jizda! :-))) ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Pořad hodnotím nadprůměrně hlavně kvůli sympatickému a inteligentnímu moderátorovi. Hosty v pořadu, který jsem viděla, byly shodou okolností dvě ženy - politička a herečka. Mluvily docela zajímavě a neměla jsem z nich negativní pocity (politiky a političky skutečně nemusím). Ringo Čech občas situaci vtipně okomentoval, pořad měl spád a dokonce i doprovodný orchestr se zpěvačkou byli fajn. Snad budou i další díly stejně zajímavé. ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Jaromír Soukup sám o sobě řekl, že je moderátor z leknutí. Dalo by se to brát jako sympatická sebereflexe, kdyby se v souvislosti s ním dalo o nějakém moderování mluvit... ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Talk show. Talk to možná je, ale rozhodně ne show. Je to talk se spřízněnými dušemi Jaromíra Soukupa, které si zve proto, aby s nimi mohl debatovat o tématech, která mu jsou tak blízká. Jako tomu ostatně je i v ostatních jeho pořadech. Měl jsem to štěstí, že jsem viděl epizodu s Danou Morávkovou a musím uznat, že to ze začátku nebylo úplně nejhorší, vypadalo to na docela snesitelný rozhovor, kolem Soukupa (jako již tradičně) lítalo hejno much a neotravoval svět svými přiblblými názory. Pak tam začali rozebírat tragické zrušení tragicky nepovedených Sousedů, Jára se rozbrečel a v pláči pokračoval i nadále, kdy nakousl, že se mu všichni smějí, protože je prý špatný moderátor. Až se mi chtělo brečet taky. Bylo mi, chudáčka, skoro líto! 1%. ()

P1tr odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako u ostatních projektů tohoto moderátorského "génia" jde pouze o levný a neúspěšný pokus o televizní pořad, který má za úkol ušetřit peníze a rychle zaplácnout prázdná místa v televizním rozvrhu televizní stanice, jejímž generálním ředitelem je "shodou náhod" právě tato hlavní hvězda těchto bizarních výstupů. ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Snad větší odpad neexistuje. Aneb když se šéf obsadí do role. Neskutečný bizárrrrr. Nula humor, nula pointa, placené obecenstvo (co chodí i s bonbonierou), ale především špatný bavič. A největší problém je nevědět o své vlastní absenci talentu. Zde ani smrt nebere. Hrát si na Krause je totiž jako hrát si na Boha. ()

AloeB odpad!

všechny recenze uživatele

V prvních minutách jsem se skutečně smál. Soukupův strojený humor je tak špatný, až je dobrý. Později to bohužel začalo přecházet do pemamentního stavu bolesti. Pan Soukup nebude nejchytřejším člověkem, možná jsou hloupější než on (často jeho hosté) ale ne každý člověk dokáže vést monolog rovnající se intelektuálnímu masochismu, jak po stránce projevu, tak i obsahu. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

V drtivé většině se jedná o přehlídku herců či jiných slavných osobností spojených s TV Barrandov nebo kamarádů pana "moderátora", od kterých se divák nic moc nového nedozví, diskuze je originální snad jen tím, že je absolutně nezajímavá a poutavější jsou i ty reklamní pauzy. Hudební doprovod je naprostá tragédie, ale tak panu majiteli to asi stačí, hlavně že si s nimi sem tam pěkně zazpívá. Mazec, takovou talk show fakt nechcete. 0/10. ()

JeanMarthan odpad!

všechny recenze uživatele

Kdosi mi vyprávěl o takzvaném hnědém tónu, při jehož poslechu se člověk nekontrolovaně posere. No tak ten už nehledám... ()

Reklama

Reklama