Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Důvěrné a často překvapující odhalení hvězd a osobností v originální diskuzi moderované generálním ředitelem TV Barrandov. (TV Barrandov)

Recenze (35)

Marze 

všechny recenze uživatele

Mám smíšené pocity. Viděl jsem jeden díl s odbornicí na Islám doktorkou Samkovou, která se nebála říkat pravdu, že islám ve všech oblastech života zaostává za ostatními a pak díl s pro mě nesympatickými hosty. Nějaká modelka a típek. Pak i dva díly, které nebyly prázdné tlachání u čaje, ale o vážnějších , ale i zábavných tématech. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších pořadů, které má pod palcem sám velký Jarda Soukup (proto ta jedna hvězda). Jeden z největších samolibých ocasů co v naší republice existují (no spíš se jaksi vyskytli) tu občas vypustí i skutečně oprávněnou kritiku na některé naše rádoby celebrity nebo veřejně známé osobnosti (s tím samozřejmě souhlasím), nicméně ON sám si svou image zničil už natolik, že je většině lidí totálně u prdele i se svými občas trefnými názory. ()

Reklama

NinonL 

všechny recenze uživatele

Pořad hodnotím nadprůměrně hlavně kvůli sympatickému a inteligentnímu moderátorovi. Hosty v pořadu, který jsem viděla, byly shodou okolností dvě ženy - politička a herečka. Mluvily docela zajímavě a neměla jsem z nich negativní pocity (politiky a političky skutečně nemusím). Ringo Čech občas situaci vtipně okomentoval, pořad měl spád a dokonce i doprovodný orchestr se zpěvačkou byli fajn. Snad budou i další díly stejně zajímavé. ()

AloeB odpad!

všechny recenze uživatele

V prvních minutách jsem se skutečně smál. Soukupův strojený humor je tak špatný, až je dobrý. Později to bohužel začalo přecházet do pemamentního stavu bolesti. Pan Soukup nebude nejchytřejším člověkem, možná jsou hloupější než on (často jeho hosté) ale ne každý člověk dokáže vést monolog rovnající se intelektuálnímu masochismu, jak po stránce projevu, tak i obsahu. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

V drtivé většině se jedná o přehlídku herců či jiných slavných osobností spojených s TV Barrandov nebo kamarádů pana "moderátora", od kterých se divák nic moc nového nedozví, diskuze je originální snad jen tím, že je absolutně nezajímavá a poutavější jsou i ty reklamní pauzy. Hudební doprovod je naprostá tragédie, ale tak panu majiteli to asi stačí, hlavně že si s nimi sem tam pěkně zazpívá. Mazec, takovou talk show fakt nechcete. 0/10. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama