Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je nalezen důkaz, který by mohl objasnit pravdu o skutečném původu lidstva, což vzbudí zájem a zároveň I pochyby u agentů Muldera a Scullyové. Vyšetřování dostává znepokojující spád, když je Mulder nakažen smrtelnou nemocí, která je nějak spojena se záhadnými nálezy. Ve snaze sehnat pro Muldera lék je Scullyová donucena spojit vědu s mystikou, vystopovat příčinu nákazy a dešifrovat její genetický kód. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (4)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kopanec s otočkou do hlavy všem biologům s červeným diplomem. Nejnáročnější hard-scifi epizoda Akt X. P.S. Díky všem, že jste tu mimozemskou invazi hodnocení a blbých erudovaných komentářů přežili až sem, v nemocnici je prostě hrozná nuda a nemůžete furt jenom spát a čučet na Šlágr TV, to fakt nejde. Tak snad mi nezmizí moc bodů. Šiřte lásku! ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Výtečný triptych, který by dle mého platil za rovněž výtečný fatální závěr celého projektu.. Ovšem Carter nikdy nevěděl, kdy skončit.. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Mytologie z přelomu šesté a sedmé série byla sice už trošku kvalitativně slabší ve všech ohledech, ale ve výsledku jsou některé pozdější mytologické epizody mnohem horší a ačkoliv Biogeneze není tak dobrá, jako úvodní dvojdíl sedmé řady, Šestý zánik, jako celek je to opět parádní. 90%. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Tahle kompilace trošku ztrácí na tom, že finále šesté řady není úplně úžasné, a úvod sedmé řady taky nebyl zrovna nejlepší. Ale i tak solidní nadprůměr. ()

Reklama

Reklama