Reklama

Reklama

Gimyohan gajok

  • Jižní Korea 기묘한 가족 (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Pohodová zombie komedie z jednoho korejského zapadákova, sledující švihlou rodinku, která má jednoho dne nezvaného zombie hosta. Zatím co v jiných filmech by začal boj o přežití, zde se začne myslet na možnosti, jak tuhle příhodu zpeněžit. Bohužel ač je celý snímek příjemná podívaná, tak tomu schází údernější humor. Nelze tomu upřít dávka originality v rámci zombie žánru, ale pokud už hledáte něco originálního a opravdu vtipného, mrkněte raději na japonský One Cut of the Dead. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jížní Korea opět přivádí originální závan větru do Zombie žánru a ikdyž je film pojat spíše komediálně, tak příběh rozhodně zaujme. Farmaceutická společnost provádějící ilegální experimenty vytvoří jednoho zombíka, který se zatoulá k jedné podivné rodince Parků a ti zjistí, že po kousnutí člověk omládne a začnou z toho profitovat. Hodně originální s plno zajímavých nápadů ( Zamilovaný Zombie, který není úplně hloupý) a je zde jedna legendární scéna na benzínce, která se promění v absolutní deep rave techno párty se zombíkama a já si v ten moment nenávratně urval bránici. Škoda, že film nenabízí příliš hororových atrakcí. Krvavý není vůbec a napínavý taktéž ne, ale kdo má zombie žánr rád a uvítá originálně pojatý film, tak by filmu mohl dát šanci. Vizuálně i herecky je na místě. Příběh****, Akce**, Humor***, Násilí*, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra**, Napětí***. 6/10. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Komediálne pojatý zombie film, ktorý sa väčšinu času venuje jednej pošahanej rodinke žijúcej v zapadákove. Ich epizódky sú miestami viac a miestami skôr menej vtipné. Jedného dňa sa v mestečku objaví jeden neškodný zombie mladík z ktorého si dcéra rodinky urobí svojho mazlíčka. Najviac ma bavila línia s najstarším členom rodiny, ktorého mladík kúsne a namiesto toho, aby sa dedko premenil, tak začne mladnúť vďaka čomu je pre ostatných dôchodcov hrdinom. Scéna v ktorej jeho kamoši obdivne sledujú ako dedko čúra prúdom mladíka je neskutočne vtipná. Ostatní členovia rodinky ma príliš nezaujali. Asi najviac ma sklamal Jae-yeong Jeong, ktorý ru je strašne nevýrazný. Zato Nam-gil Kim tu je za otravného chamtivca a celý čas som mu prial niečo zlé. V poslednej tretine sa nákaza naplno rozšíri medzi ľudí a film sa prepne do klasického zombie filmu v ktorej sa rodinka snaží odrážať útok zombiekov. A aj keď je tu evidentný odkaz na Jacksonovu klasiku Braindead, tak film nejaké extra šťavnaté gore neponúka. Fanúšikovia brutalít si príliš neužijú. Výsledkom je mierne nadpriemerná zombie komédia na jedno pozretie. 6/10. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání, ani se mi to nechce komentovat. Trapný pokus o humor, kdy mi nepřišlo k smíchu nic. Dobře, nepatrný úšklebek ano, ale hurónský smích se nedostavil ani v náznaku. Herci - samé držky, kde je posbírali, netuším, zombie - ano, k smíchu, gore nula, přepálená stopáž - jako uspávanka dobré, vizuálně průměr. Hvězdu dám jen za techno párty na benzině, což je opravdu málo. Já bych i to gore nakonec oželel, kdyby se od začátku rozjela neustávající akce. Nestalo se. Tady je pro mne všechno špatně.... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

První polovinu jsem považoval za nepříliš povedenou komedii a rodinné drama. Naštěstí na svatbě nastane dlouho očekávaný zlom, který film neuvěřitelně nakopne. Nejen, že film začne být zajímavý, ale hlavně přirozeně vtipný. Dokonce se dočkáme i nějaké té akce. Bohužel mě však závěrečný happy end nijak zvláště neoslovil a posledních 5 minut bych raději z filmu vystřihnul. I když byl konec hloupý a nelogický, tak v rámci komedie to jsem ještě schopen skousnout a nechávám 3 hvězdy. 60% odpovídá. PS: líbily se mi odkazy na můj oblíbený film vlak do Phusanu. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama