Reklama

Reklama

Neporazitelný: Návrat krále

  • USA Boyka: Undisputed IV (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve čtvrtém filmu série Undisputed se Scott Adkins znovu vrací jako Yuri Boyka. Jde od souboje k souboji  a snaží se dostat na turnaj evropské ligy bojových umění. Avšak nešťastná náhoda a smrt v ringu ho přinutí zamyslet se, jestli to, čemu věnoval celý svůj život, stojí vůbec za zmínku. Když zjistí, že manželka muže, kterého nešťastnou náhodou usmrtil, je v problémech, rozhodne se bojovat v sérii nevyhratelných zápasů, aby ji zachránil... Bojovou choreografii připravil Tim Man, který spolupracoval se Scottem Adkinsem i ve filmu Ninja 2: Pomsta. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Konečně je dlouhé čekání u konce a já si film,na který se již dlouho těším vychutnávám plnými doušky. Příběh je opravdu jednoduchý a navazuje na předchozí dva filmy. Žádné zvraty tu nečekejte, protože film si jede v kolejích předchozích filmů. Kromě Adkinse a Ganeva se tu neobjevují žádní herci z předchozích filmů, což mě i trochu mrzí, protože mi zde chyběla hlavně role Gagy, který se zde mohl klidně také objevit v menší roli jako Ganev. Ostatní herci jsou pro film dostateční a fighteři opravdu umí. Záporák je solidní slizák a i protivníky litovat nebudete. Obsazení ve trojce mi vyhovovalo víc. Chybí mi tu i hlášky, které jsem si v předchozím díle oblíbil. Když ale přijdou ke slovu souboje, tak člověk zapomene na to, co mu chybí z předchozích filmů. Choreografie je ještě vymazlenější, než u předchozích filmů a člověk opravdu kroutí hlavou nad tím, co jde natočit bez zbytečných rychlých střihů. Všemožné údery jsou opět zvýrazněny pěkným zpomalováním a ještě víc dodávají na údivu. Navíc je zde soubojů opravdu hodně a jak už jsem psal, všichni borci opravdu umí. Konec filmu se mi hodně líbí a asi další film už nebudu, což je na jednu stranu škoda, ale na druhou je to víc než skvělé zakončení série. Já se u filmu opravdu bavil a dlouho se mi nestalo, že bych film pustil okamžitě znovu. I přes zmiňované neduhy musím dát filmu 100%, protože Boyka je zpět v plné síle!!!!!!!! ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Prostě Boyka!!!! Kdo přistoupí na pravidla, kde příběh je tuctový a sepsaný za jeden den, ale bitky jsou fajn, tak bude spokojený. Boje samotné mají opět parádní choreografii a kamera zabírá fakt všechno. Každý protivník měl něco do sebe, takže jsem osobně spoko. Komu se líbila trojka, tomu se bude líbit i tohle. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno co k tomu psát? Vypadalo to, že to snad nikdy nevyjde, tak se dal očekávat buď velký sukces nebo velký průser a nakonec to není ani jedno z toho, spíš se jedná o typicky lehce nadprůměrný Boykovský příběh. To jest povedenené fighty plus maximální dějová retardace aneb miliarda a jedno klišé které je pravda zabalené do svižné bojové omáčky, ale i tak, kdo kurwa píše Florentinovi ty retardovaný scénáře?! A chyba není v Adkinsovi ten tu i mimo ring uhrál co se dalo, ale imbecilní děj mu dává K.O. Takže klasika nic víc nic míň.60% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty nepoznáš legendu, když tě praští do ksichtu?" To já ho hned poznal - Бойка to byl. Kdyby ale do ksichtu praštil mě, tak by se mu pěst rozdrolila na prach … nebo bych si vyndával nos ze sleziny. Těžko říct, co je blíže k pravdě, takže se vraťme k filmu. Ten má sympaticky jednoduchý scénář, poměrně dost nepříjemnou zachraňovanou osobu, nepříliš věrohodné bilancování s Bohem a dost končetin, které může Бойка rozlámat. A láme je prvoligově, což mě vždycky baví, takže si pojďme hromadně zakřičet s davem: Бойка! Бойка! Бойка! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je prostě takový nasvalený hovado, mix bojových umění a gymnastiky tak brutální ke kochání a krve v ringu takový množství, že je mi úplně u prdele nějaká pravoslavná lítostivá omáčka i ta ruská záporácká parodie na DeNira. Navíc sem někdo chytře dostal beasťáckýho Martyna Forda, což je vyloženě třešnička. Tupá akční mlátička, další super díl téhle série a ta správná pánská zábava. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (12)

  • Dátum narodenia 17. jún 1976 z falošného pasu Yuriho Boyky sa zhoduje so skutočným dátumom narodenia jeho predstaviteľa Scotta Adkinsa. (m.a.t.o.)
  • Pôvodne mal film režírovať Isaac Florentine, no kvôli úmrtiu manželky Barbary od natáčania odstúpil. Na filme sa však podieľal ako producent. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama