Reklama

Reklama

Neporazitelný: Návrat krále

  • USA Boyka: Undisputed IV (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve čtvrtém filmu série Undisputed se Scott Adkins znovu vrací jako Yuri Boyka. Jde od souboje k souboji  a snaží se dostat na turnaj evropské ligy bojových umění. Avšak nešťastná náhoda a smrt v ringu ho přinutí zamyslet se, jestli to, čemu věnoval celý svůj život, stojí vůbec za zmínku. Když zjistí, že manželka muže, kterého nešťastnou náhodou usmrtil, je v problémech, rozhodne se bojovat v sérii nevyhratelných zápasů, aby ji zachránil... Bojovou choreografii připravil Tim Man, který spolupracoval se Scottem Adkinsem i ve filmu Ninja 2: Pomsta. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je prostě takový nasvalený hovado, mix bojových umění a gymnastiky tak brutální ke kochání a krve v ringu takový množství, že je mi úplně u prdele nějaká pravoslavná lítostivá omáčka i ta ruská záporácká parodie na DeNira. Navíc sem někdo chytře dostal beasťáckýho Martyna Forda, což je vyloženě třešnička. Tupá akční mlátička, další super díl téhle série a ta správná pánská zábava. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Série Undisputed představuje vymírající druhu filmů, které už se dneska točí v takové kvalitě (poměřováno kvalitou mlátiček) jen vzácně a v podstatě jen v jihovýchodní Asii. Zkrátka čistá řezničina, kde si s příběhem nikdo hlavu neláme. Jestli je to dobře, nebo špatně, je vlastně fuk. Ale pro ty, co vyrůstali na VHSkách z osmdesátých a devadesátých let je to nostalgickej poklad - dokonce o to zářivější, že devadesátky neměly nikdy podobnou figuru, jako je Scott Adkins. Ve srovnání s předchozími dvěma díly jde ale i tak o krok zpátky - soubojům chybí citelně gradování a stylům protivníků diverzita. což nezachrání ani mortalkombatovské křupání páteře... ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno co k tomu psát? Vypadalo to, že to snad nikdy nevyjde, tak se dal očekávat buď velký sukces nebo velký průser a nakonec to není ani jedno z toho, spíš se jedná o typicky lehce nadprůměrný Boykovský příběh. To jest povedenené fighty plus maximální dějová retardace aneb miliarda a jedno klišé které je pravda zabalené do svižné bojové omáčky, ale i tak, kdo kurwa píše Florentinovi ty retardovaný scénáře?! A chyba není v Adkinsovi ten tu i mimo ring uhrál co se dalo, ale imbecilní děj mu dává K.O. Takže klasika nic víc nic míň.60% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Netuším jak na tento žánr pohlíží dnešní u komplů uprdelená mládež, ale já jsem vyrůstal na filmech s Jeanem, Silvestrem a Arnoldem. Chodil jsem do fitka budovat svalovou hmotu a ve snech jsem se rubal s Bolo Yeungem, Matthiasem Huesem a dalšími lotry. Takže mám s čím porovnávat. Nabízí se kousky jako Lví srdce, nebo třeba Orlí spáry. Ale je to trochu nefér, protože i tento žánr se posunul. Tedy ne co se týká scénářů...ty zůstaly stejně pitomé. Ale uspokojit diváka kopem z otočky...to už dnes nejde. Možná v nějakém superbéčku, tím ale Neporazitelný: Návrat krále není. Choreografie plně využívá schopnosti Scotta Adkinse, který je více než důstojným nástupcem těch nejlepších akčních bijců. A kupodivu netlačili na pilu ani režisér se scénáristou, takže Neporazitelný si nehraje na hutné drama, ale je to přímočarý, poctivý akčńák s mnoha efektními scénami a vcelku uvěřitelnými postavami. Za tu poctivost a pěknou Teodoru dám o půl hvězdy navíc, takže ve výsledku to ty slabé 4* dá. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Bez Boyky a jeho fightů by to byl film plný klišé, což mimo těch fightů je. Kdybych byl dlouhodobej zapálenej fanoušek do Boyky, možná bych měl vetší radost z jeho comebacku, proto taky chápu zdejší hodnocení nadšenců, ale jelikož jsem čerstvý fanda, co viděl Undisputed až ted, tak hodnotím očima nováčka. Příběh je prostě strašně debilní a předvidatelnej. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (12)

  • Na hraničním přechodu, kde je Yuri Boyka (Scott Adkins) kontrolován ruským vojákem, je závora s cedulí STOP. Text stop je napsán v latince, ale měl by být v azbuce. (Matej.Mirejo)
  • Martyn Ford získal rolu vo filme na základe odporúčania Scotta Adkinsa (Boyka), s ktorým sa poznal už pred natáčaním. Obaja bývajú v rovnakom meste a prvýkrát sa stretli v posilňovni. (m.a.t.o.)
  • Dátum narodenia 17. jún 1976 z falošného pasu Yuriho Boyky sa zhoduje so skutočným dátumom narodenia jeho predstaviteľa Scotta Adkinsa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama