Reklama

Reklama

Lov agentů KGB

  • Velká Británie Hunting the KGB Killers

Obsahy(1)

Alexandr Valterovič Litviněnko v roce 2006 zemřel na otravu, kterou mu způsobilo silně radioaktivní polonium-201. Případ někdejšího ruského tajného agenta vyvolal nemalý skandál, vždyť v té době už jako politický uprchlík pomáhal vyšetřovacím orgánům Spojeného království a otevřeně kritizoval své bývalé nadřízené i Vladimíra Putina, ruského prezidenta. Řada detailů a následků tohoto politicky motivovaného atentátu dodnes nebyla vyjasněna. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Dokument o bývalém agentu KGB, jehož šéfem byl za Jelcina Vladimír Putin. Pravděpodobně ohrožoval ruskou bezpečnost a po ročním věznění v Rusku emigroval s rodinou do Velké Británie. Chudáci naši novináři o této známé mediální kauze nevěděli co psát a také dokument jen klouže po povrchu. Nedává také příležitost k vyjádření druhé straně. Domnívám se, že se celá věc tak zmedializovala proto, že byla otrava bývalého agenta provedena tak hororově radioaktivní látkou jako polonium. To může být vyrobenou jenom v reaktoru. ()

sator

všechny recenze uživatele

Po začátku jsem vlastně zjistil že téma "Lhali mi lhali, blázna si ze mě dělali" už vlastně ke svému životu nepotřebuji,pánbuzaplať :-) ()

Reklama

Reklama