Reklama

Reklama

L'Insulte

  • Libanon Qadiyya raqm 23 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dramatický francouzsko-libanonský film L'insulte, který napsal režisér Ziad Doueiri společně s Joellem Toumou, vypráví příběh z oblasti dnešního Bejrútu. Setkáváme se s rozhořčeným Tonim (Adel Karam), libanonským křesťanem, a Yasserem (Kamel El Basha), palestinským uprchlíkem, kteří se setkají u soudu. Mediální cirkus kolem případu odkrývá tajné rány a traumatická odhalení, přináší Libanonu sociální explozi a nutí Toniho a Yassera, aby přehodnotili své životy a rozhodnutí. (ALIENka_)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (5)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Film o zatvrzelosti a přátelství dvou osob, které si asi nemohou být vzdálenější. Kvůli odtoku dešťovky z balkonu si strhl mediální humbuk sekundovaný justičním lynčem a ránami na solar plexus. Ve filmu definitivně hraje prim vývoj vztahu hlavních protagonistů, jehož vyústění uspokojí i cyniky nejvyšší úrovně. 79 % Celosvětový příjem k 5. 3. 2020: $3,601,603 ()

viap 

všechny recenze uživatele

Z takmer nevinne vyzerajúceho konfliktu, sa kaskádovito nabaľujú urážky, jedna za druhou. Urazené mužské ego u každého z hrdinov im nedovolí ospravedlniť sa, a postupne sa ukazuje, že má aj hlbšie korene. Súdny proces nadobúda až celoštátny rozmer. Zaujímave spracovanie citlivých politických tém , prepletené do súkromia dvoch mužov. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

To zo súdnej siene ma bavilo, to mimo nej ma nudilo. Záver s úsmevmi trápny, ale zato podfarbený super muzičkou. Tri silnejšie hviezdičky. ()

Galerie (30)

Související novinky

Zlatý lev z Benátek udělen

Zlatý lev z Benátek udělen

09.09.2017

74. ročník filmového festivalu skončil a je znám nový nositel prestižního ocenění Zlatý lev. Stal se jím Guillermo del Toro za svůj film The Shape of Water. Stříbrný lev a Velká cena poroty letos… (více)

Reklama

Reklama