Reklama

Reklama

Kaniba

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Issei Sagawa v osmdesátých letech při studiích ve Francii zastřelil svou spolužačku, mrtvolu znásilnil a značnou většinu ostatků pak snědl. Dokumentární snímek, natočený v extrémně blízkých záběrech, vyvolávajících až fyzickou reakci odporu, je antropologickou cestou na okraj humanity, do světa zakázaných tužeb, fetiše a zvrácené morálky. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Recenze (6)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

[“I wonder what it would be like if i’m gone. Who’s going to take care of you?”] // dva bráchové. oba vyrostli v milující rodině plné lásky, zvířat a květin. i přes to se z nich stali nemocní lidé toužící po krvi. jeden je kanibal, druhý masochista - kde se stala chyba? na tuto otázku se nejspíš už nikdy nedočkáme odpovědi. ()

Silwer odpad!

všechny recenze uživatele

Dokument?jsko vazne?zabery na leziciho oskliveho cinana ktery mlci a obcas promluvi z cesty?pulka lidi odesla do 30 minut...strasna sracka.. Videno na FFKV2018 ()

Bazinga2563 

všechny recenze uživatele

pokud nemate stejny problem jako tenle typek, film si nepoustejte prosim. investice vaseho casu kamkoli jinam se vyplati mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem vice. dost jsem si o jeho pribehu jeste hledala a timto komentar s tim koncim, tento "clovek" si nezaslouzi ani vterinku nic z vasi energie. ano, asi to beru moc osobne, ale o to presne se film snazi a tak k nemu budu tak pristupovat. nic se v nem totiz nedeje, cokoladu umim jist taky. (videno na kviff s sampanem a olivami) ()

M.on.C.at.OR 

všechny recenze uživatele

Neostrý 90-minútový záber na starého obscénneho úchyláka a sebatrýzniaceho sa fetišistu. Hnusná zvrátená štúdia, ktorá patrí v menej pseudoart forme ako celkom zaujímavý dokument pre psychopatológiu. Avšak film svojou absolútne samoúčelnou hnusnosťou nesprostredkúva nič okrem veľmi zbytočnej existencie človeka, ktorý natoľko nezvládol veci, ktoré niesom L, až mu ostal len strach zo smrti. Scéna s komiksom zaujímavá, zvyšok absolútna obscénna vata. Pre bežného diváka prakticky nepozerateľné ()

lajka.sabaka 

všechny recenze uživatele

Humanistickej film o kanibalovi, jeho o dvě hvězdičky míň zvráceným bratrovi a ještě míň zvrhlý pečovatelce, ve kterým se stejně jako obraz rozostřuje rozdíl mezi roztomilou nebo neškodnou osobní úchylkou a odsouzenínutným trestným činem a zpochybňuje se obvyklý zobrazení pachatele, kterým je starej, polosenilní děda, úplně závislej na svým bratrovi, kterej ho může klidně týrat, když bude mít chuť a zároveň vlastně normální člověk, kterej má jenom vedle toho občas chuť někoho sníst. Jak mi došlo dneska ve sprše, nejzajímavější film, co jsem ve Varech viděl. #mlcenijehnatekjejenomnerealnaefektnisrackaprotosetaklibi #vsichni3sousnimanytakabypusobilihnusnealeodstupnovanetakzetanejminhnusnavypadapotomvsemkrasna #kdocetanotacivedelcohoceka https://www.youtube.com/watch?v=KW1ftTa63Iw ()

Reklama

Reklama