Reklama

Reklama

Baa Baa Land

Velká Británie, 2017, 480 min

Režie:

Garth Thomas

Recenze (9)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Návod, jak ideálně zužitkovat osmihodinovku v práci, když se nic neděje a šéf je v trapu. Nejdřív se to trochu vleklo, ovšem jen do okamžiku, kdy za barelem proběhla docela odvážná šedesát devítka. Snad jen škoda, že všechny byly chlupatý a jen pár jich bylo vyholených. A taky že jsem vůbec nezahlíd kozy .. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Super film, akce střídá akci a rozhodně nenudí. Chválím tvůrce zejména za výběr lokací. Takový rozsah nepojmou ani bondovky. ()

comicsMax 

všechny recenze uživatele

Na začátek musím jen podotknout, že by film mohl mít pomalejší tempo, jinak skvělá práce s charaktery postav (na které se také podepsalo špičkové obsazení) a jejich příběhy. Úžasná zápletka a naprosto prvotřídní scény (hlavně ty akční). Plusem je také postupné rozuzlení zápletky a vývoj postav. Děj je lineární a poměrně prostý, své si však najde i skušenějíší a intelektuálně založený divák. ()

simi78 

všechny recenze uživatele

Nejzáživnější film co jsem viděl za posledních pár let. Porovnatelný s pocitem který zažije malý klučina při prvním shlédnutí transformerů. ()

vmkvmh 

všechny recenze uživatele

Metaforicky poňať dej zo psychologického hľadiska sa divákovi nie často vydarí, avšak tento masterpiece chytí za srdce čo i len najzatrpnutejšieho kritika. Vhodné aj pre rodiny s deťmi 100% ()

Reklama

Reklama