Reklama

Reklama

UFC 188: Velasquez vs. Werdum

(pořad)
všechny plakáty
Sportovní
Mexiko, 2015

Účinkují:

Joe Rogan, Dana White

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 13. června 2015 v Arena Ciudad de México (Mexico City, Mexiko). Na hlavní kartě se sešlo pět zápasů.
1) Angela Hill vs. Tecia Torres
2) Charles Rosa vs. Yair Rodríguez
3) Kelvin Gastelum vs. Nate Marquardt
4) Eddie Alvarez vs. Gilbert Melendez
5) Cain Velasquez (c) vs. Fabrício Werdum (ic) (UFC Heavyweight Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

(5) Torres vs. (15) Hill 2,5* Ženský zápas, který mě vůbec nebavil a ani nebyl ukončenej před limitem. .......... Rodriguez vs. Rosa 4,5* Hodně krvavej zápas ve kerém jsou pěkné kopy, údery, ale i práce na zemi. Škoda, že není ukončený před limitem. .......... (10) Gastelum vs. Marquardt 4,5* Pěknej tvrdej zápas, ve kterém je i nějaká ta krev. Ukončení je TKO. ........... (4) Melendez vs. (9) Alvarez 4,5* Pěknej strikovej zápas, kterej je ke konci i krvavej. Na konci hodně zajímavé a chtěl bych vidět ještě jedno kolo. Výsledek nevím, nevím. (c) Velasquez vs. (ic) Werdum 5* Hodně krvavej zápas, ale na straně, kde jsem to nečekal. Vítěz měl pěknou odolnost proti úderům na hlavu a lepší kardio než poražený, který mi přišel po prvním kole unavenej a bez formy. .............. Za mě celkem povedenej event ve kterém je nejlepší hlavní zápas večera. Dávám 80% :) ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Werdum po Overeemovi, Fedorovi a Big Nogovi (nebo chcete-li Minotaurovi) subnul i Caina. Ale ještě než ho donutil vzdát, doslova ho přestřílel i v postoji, což nikdo nečekal. To, že se Cain vracel po dlouhý pauze, neseděla mu nadmořská výška a že byl v píči se svým pověstným cardiem, na to už Vám ale sere pes, na to se historie ptát nebude. Tímto vítězstvím se dle mého skromného názoru Fabricio zařadil mezi TOP 5 těžkých vah v historii MMA. ()

dEstr0y3r 

všechny recenze uživatele

SPOILER: Tak tohle nebyl cardio Cain, kterého jsme viděli proti JDS, Bigfootovi....špatná kombinace skoro 2-roční pauzy a vysoké nadmořské výšky sehrála velkou roli. ()

Reklama

Reklama