Reklama

Reklama

UFC 189: Mendes vs. McGregor

(pořad)
  • USA UFC 189
Sportovní
USA, 2015

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 11. července 2015 v MGM Grand Garden Arena (Las Vegas, Nevada). Na hlavní kartě se sešlo pět zápasů.
1) Brad Pickett vs. Thomas Almeida
2) Brandon Thatch vs. Gunnar Nelson
3) Dennis Bermudez vs. Jeremy Stephens
4) Robbie Lawler (c) vs. Rory MacDonald (UFC Welterweight Championship)
5) Conor McGregor vs. Chad Mendes (UFC Featherweight Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (7)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pickett vs. (14) Almeida 5* Luxusní, celkem rychlej, hodně krvavej strikovej zápas ukončenel skvělým K.O. ........... (15) Gunnar Nelson vs. Thatch 5* Parádní rychlý zápas ukončený submisí. ............ (8) Bermundez vs. (11) Stephens 5* Opět pecka jako svin, tentokrát dlouhej, hodně krvavej zápas ve kterém je od každého něco. Ukončený je to skvělým T.K.O. .......... (c) Lawler vs. (2) MacDonald 5* Přes pomalejší strikový, taktický zápas k brutální krvavý dlouhý řežbě, která tu letos ještě nebyla. A vůbec to nebylo jednostranný, právě naopak, do posledního kola to bylo ze strany na stranu a nebylo jasný, kdo to dá. Luxusní TKO a pro mě zatím zápas roku PECKA!!!! ............ (1) Mendes vs. (3) McGregor 5* Další luxusní řezničina, opět krvavá, opět se skvělými momenty u obou borců. Vítěz to neměl vůbec lehký. Konec zápasu mě potěšil. I velký tvrďák změknul. Skvělé TKO. ............. Tak takový event tu dlouho nebyl, vše ukončené před limitem, oktagon celej od krve, ani jeden nudnej, nebo horší zápas než za 5*. Jaká na něj byla kampaň, tak i přes vypadnutí Alda vše dopadlo na výbornou. Čistých 100% :) ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Parádní turnaj kde se povedla celá hlavní karta i poslední předzápas byl na 5* . Co ale celému turnaji dle mého vévodí je zápas Robbieho Lawlera s Rorym MacDonaldem. Takovou válku jsem ve weltru snad ještě neviděl a oba dva byli připravení se nechat snad i zabít než se vzdát. Jeden z nich tam tu duši málem opravdu nechal. Parádní zápas plný zvratů, dechberoucích momentů a...SAKRA TO MĚLO KOULE !!!! ZÁPAS ROKU !!! ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Až na tu frašku v hlavním zápase to bylo jeden z nejlepších turnajů UFC historie. Jeremy Stephens, Bermudez, Lawler, McDonald, Pickett, Almeida, Garbrant, Brown, Means....ukázali to nejlepší co v sobě měli. ()

Callas 

všechny recenze uživatele

10/10 Nejočekávanější UFC title fight všech dob je tady! V hlavní roli Conor "The Notorious One" McGregor - hvězda na strmém vzestupu, obávaný striker, mistr pohybu a efektivity. Tento drzý válečník z Irska přišel ukázat, jestli všechen ten "hype" stojí na jeho výřečnosti a charizmatu nebo na opravdových dovednostech hodných šampióna. Po pouhých 5ti zápasech v UFC dostal šanci bojovat o titul a v cestě mu stoji Chad "Money" Mendes - zkušený zápasník s "knock-out" silou a perfektním wrestlingem. Conor byl otestován v souboji na zemi i ve stoje. Krásná přehlídka techniky a opravdové všestrannosti. Druhý title fight MacDonald vs Lawler byl asi nejhezčím zápasem, který jsem za historii UFC viděl. Byla to ukázka vyzrálosti obou bojovníků. Spousta tvrdých úderů, krev, podlamující se kolena, několik zvratů, prostě opravdová válka! Ostatní zápasy večera se také vyvedly nadprůměrně. Z mého pohledu nejnašlapanější karta UFC. Doporučuji! ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Tolik nacákanýho kečupu jsem dlouho neviděl. Lawler-MacDonald a Mendes s Conorem je nezapomenutelná řežba. Holt, došel kyslík. Příprava byla krátká na nadmořskou výšku. Pecka i bez Alda. !! ()

dEstr0y3r 

všechny recenze uživatele

Nejlepší karta EVER! Prelims nebyly nic moc kromě posledního zápasu, ale hlavní karta naprosto neskutečná! 1) Almeida vs Pickett famózní strikový zápas, Thomas musel opravdu ukázat srdce, to finální koleno bylo parádní 2) Nelson vs Thatch skvělý zápas, Gunni je opravdu fantastický grappler. 3) Bermudez vs Stephens další řežba, oba ukázali obrovskou vůli, krásné zakončení podobně jako u zápasu č. 1 4) Rorry vs Robbie naprosto neskutečný zápas, něco takového jsem snad ještě nevidel, jeden z nejkrvavejších zápasu všech dob a opravdu triumf vůle 5) Connor vs Chad neskutečně vyhypovaný zápas, epické intro...Connor má opravdu neuvěřitelnou ránu, v této divizi ho na nohách nikdo neporazí...každopádně bude muset zapracovat na TDD...Teď snad už konečně uvidíme Connor vs Aldo a bude to ten nejvyhypovanější MMA fight všech dob...moje predikce, Connor vyhraje...myslím, že Frankie bude potencionálně těžší soupeř, především kvůli jeho wrestlingu ()

Reklama

Reklama