Terrifier

Trailer 1

Maniak, skrývající se za maskou klauna jménem Art, si užívá halloweenskou noc po svém – brutálně vraždí každého, kdo mu přijde do cesty. To je i případ dvou mladých slečen, vracejících se z mejdanu. Budou mít šanci na přežití? Režisér Damien Leone navazuje tímto celovečerním filmem na svou krátkometrážní tvorbu o klaunu Artovi. (torture666)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

tron

všechny recenze uživatele

Vôbec sa mi do toho nechcelo, ale nakoniec prekvapivo dobrá a ostrá klaunská šleha do vášho červeného šašovského nosa. Snímke dominuje znepokojivá atmosféra, mrazivé scény (úvod v pizzerii je možno ešte nepríjemnejší, ako neskoršie jatky), sympatický kasting, ústredný drasticko-brutálno-megapsycho klaun a viacero fakt až nečakane drsných efektov (minimálne na pílenie len tak nezabudnete). Odporúčam aj solídny kraťas z roku 2011, podľa ktorého celovečerák vznikol. ()

Slasher

všechny recenze uživatele

Leone to vyhrál s postavou sadistickýho zmrd-klauna: ta maska je výborná, stejně tak mimika v podání D.H. Thorntona. Radost dívat, jak se to hovado vyloženě krmí na strachu, bolesti a utrpení, extra zohavení mrtvol. Velmi slušná práce s efekty, místy mi to nahrálo starý dobrý sick-fuck feel u prasověcí typu August Underground. Filmařsky už jsem moc zhýčkán, pořád ale sympatický počin a vrchol amatérskýho hororu. Být to tak 1970’s grindhouse natočený ještě s klasickou kamerou... ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám na hodnocení na CSFD a říkám si: "Že by konečně dobrý horror?" Už po 5 minutách amatérského přehrávání dvou kurev, mi bylo jasné, že něco není v pořádku. Následně záběry v restauraci a krev, vypadající jako malinový koktejl, mi to jen potvrdily. Jediné, co bylo věrohodné, tak ten posraný hajzl. Ségra to po 30 minutách vzdala s dovětkem: "až skončí ta sračka, zavolej mne, podívám se na poslední díl "The Alienist". Já Terrifier bohužel protrpěl až do konce! Ztratil jsem naprosto zbytečně dalších 84 minut mého života! ()

EvilPhoEniX

všechny recenze uživatele

Na základě kraťasu z roku 2011 vznikl nyní film a je to nevídaně brutální psychotický trip, který potěší každého, kdo je alespoň trochu zvrácený. Nečekejte sofistikovaný příběh, inteligentní dialogy, oscarové herecké výkony ani skvělou technickou stránku. Vizuálně je film téměř odpudivý, působí jako by někdo našel zaprášenou VHSku ve sklepě z 80.let, ale kupodivu má film své kouzlo. Film o němém klaunovi, který je slizský, nechutný, drsný, s nikým se nepáře a zabíjí kohokoliv, kdo mu příjde pod ruku. Má to svou sychravou a bezútěšnou atmosféru, vynikající Gore s perfektními maskami ( Rozříznutí ženské pilou od spoda nahoru patří k té nejbrutálnější scéně, co jsem v hororu viděl za posledních pár let). Opravdu jen pro silné povahy se silnými žaludky. Je to hodně zneklidňující podívaná, na kterou se místy nekouká příjemně,ale potěší fanoušky prahnoucích po krvi a nahotě. Vzhledem k tomu, že jsem dlouho nic podobného neviděl, rád udělím čtyři. 70% ()

ricci.s

všechny recenze uživatele

Raz za uhorský rok vznikne horor, pri ktorom mám ako veľmi krvilačný divák pocit, že ho režisér nakrútil presne pre mňa. A toto je ten prípad!!! Jeho krátkometrážnemu predchodcovi som dal plný počet, takže som veril v úspech. A prekvapivo to bolo ešte lepšie, ako som čakal. Damien Leone je podľa mňa neskutočne talentovaný režisér, ktorý sa dokáže bez problémov odviazať bez toho, aby kamera smerovala v tom najlepšom bokom. Pri scénach s pílkou či klaunskej transvestity show som bol v siedmom nebi. Áno, ja tohto klauna proste žeriem. Ale to už je len môj „problém“. V tohtoročnej TOP 10 istý prírastok. A pokiaľ čakáš, že ti k tomuto filmu napíšem detailný obsah, tak radšej prejdi na romantický žáner. ()

• Terrifier měl premiéru na filmovém festivalu Telluride Horror Show 15. října 2016. (Worry77)
  • V jedné scéně ke konci filmu se Art (David Howard Thornton) projíždí na malé tříkolce. Je to odkaz na hororovou sérii Saw (od roku 2004), kde na tříkolce jezdí loutka klauna, kterého ovládá John Kramer (Tobin Bell). (noelcoward73)