Reklama

Reklama

Recenze (3)

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, co všechno na hlavního padoucha poslali. Shichibukai i samotný Akainu, mělo se tedy jednat o jednu z nejsilnějších postav vůbec. Přesto si s nimi Slamák poradil celkem snadno, téměř sám. Za mě zbytečně moc flashbacků. Zbytečně moc natlačených postav. Buggy, Mihawk. Plus samozřejmě za Hancock. Od Ipelu a Amazonu, neměla takový prostor. Přes to všechno se z filmu dalo vytěžit mnohem více. Rozhodně slabší jak Strong Wolrd, kde měl být stejně OP protivník. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Z Hancock se stává "slečinka v nesnázích" - ffs, je to jediná ŽENSKÁ schichibukai, tak má mít nějakou sílu, ne?! - Buggy furt jen vykřikuje - ale naštěstí to dělá i v seriálu, takže jeho postava se až tak moc nezměnila, Rayleight - ffs, kde jsi byl, když na ně útočili na začátku? Nebyl jsi nedaleko od Luffyho, jen tak náhodou? Luffy - jistě, musí zesílit, ale přesto po celou dobu pobíhá kolem dokola a útočí normálními útoky a Haki pořád nezvládá.... co teda celou tu dobu s Rayleighem dělal? Záporák - výsměch... pošleme na něj Akaina a celou flotilu a všechny schichibukaie a Luffy ho zvládne cuz power of friendship... nebo Talk no Jutsu... Hromada flashbacků... a po pár letech si uvědomíte, že smrt Acea je v podstatě fraška, které se tento speciál vysmívá. A vám už ani tak moc nepřipadalo smutné, že vlastně zemřel. Kdyby to bylo poloviční a akčenější, budiž, ale takhle je to zklamání. ()

Reklama

johny95 

všechny recenze uživatele

3D2Y: Overcome Ace’s Death! Luffy’s Vow to his Friends je špeciál, ktorý sa venuje obdobiu dvoch rokov, ktoré anime preskočilo, počas ktorých Luffy trénoval na ostrove Rusukaina. Teda konkrétne sa venuje len jednej udalosti, čo je i najväčšia slabina špeciálu. Nepriateľská pirátska posádka nie je vôbec zaujímavá a tak dej celkom nudí. Je tu pár zaujímavých a vtipných momentov, ale na tých 108 minútach je ich málo. Slabšie 3* ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama