Reklama

Reklama

Tisíc chutí ulice

(seriál)
  • Česko Ainsley Harriot - jídlo ze stánků (více)
Velká Británie, 2014, 10x47 min

Hrají:

Ainsley Harriott (průvodce)

Obsahy(1)

Ainsley Harriott je britská televizní celebrita. Jeho studiové pořady o vaření byly svého času velmi populární. Nyní ale studio opustil a vydal se na kulinářské putování po osmi světových velkoměstech, aby nám přiblížil místní kuchyně. (Česká televize)

Recenze (13)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Další z řady gastro pornografických pořadů o tom kterak se na ulici znásilňují a vraždí zvířátka, aby mohli skončit v nenasytných lidských dršťkách. Výtku mám k tomu, že pán Ainsley Harriot zřídkakdy cestuje někam jinam než za hranice nějakého většího (zpravidla hlavního) města. A taky hledá jídlo ulic tam kde není - copak je snad Island rájem kebabářů, ejša bister s nudlema? Ale jinak ochutnal papuchalka, smradlavýho žraloka a velrybu - tak mu ten drobný islandský ou(t)let promíjím. Nadaboval to "Cartman", "Wiggum", "Jim Carrey" v jedné osobě tak se to dá poslouchat. Lepčejší pořad než-li S kuchařem kolem světa se mě to ale nepozdává... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Lehce slabomyslný komentář nezkazí vysoce informativní a zajímavý šťavnatý vhled do lokální stravovací kultury. 1) Běžná televizní kuchařina je o vaření. Chutě ulice jsou věnovány turistickým zážitkům, mezi něž stravování bezesporu patří. 2) Orientace na pouliční jídlo mi velmi vyhovuje. Podobných pořadů není mnoho a pro turistu jsou jako dělané. ()

Meeryan 

všechny recenze uživatele

Ainsley je výborný kuchař, pro mě je to povinné, jsem blázen do jídla a cestování. Podle mého názoru a osobních zkušeností je pouliční jídlo lepší (dokonce i více zasytí) než některé předražené snobské restauranty... Ne všichni vyděláváme dost peněz... Pouliční jídla jsou i chutné, jednoduché, originální, občas i s tradičně starými recepturami a hlavně cenově dostupné. Ať se jdou šéfkuchaři jako Ramsay nebo Pohlreich vycpat se sous vide (maso v igelitu) a podobnými jídly... ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama