Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Druhá část filmu "O lásce - pouze pro dospělé" se odehrává v Moskvě v létě roku 2016. Nová přednáška, nový přednášející (kterým není nikdo jiný, než uznávaný americký herec a režisér John Malkovich) a nové téma "Jak zachovat lásku v moderním světě" a pět nových příběhů o lásce. Některé zábavné, jiné naopak dojemné, ale všechny provokující - hrdinové trpí, bojují za své city v absurdních i směšných situacích. A i přes nekonečnosti jejich životního zápasu je víra v lásku každého z nich o to opravdovější. Doporučeno pouze pro dospělé, snímek je srdečnou komedií, kterou nelze nevidět. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane ma teší, keď v TV ide ruský film, pretože sa to stáva veľmi zriedkavo. Ale mnohé z nich, a tento tiež, sú len napodobeninami amerických filmov, bez originality. Takže je vlastne jedno, či sa k nám moderné ruské filmy dostanú alebo nie. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatý povídkový film, kterým naprosto perfektně provází John Malkovich. Ten, coby přednášející sype jedno moudro o lásce za druhým a během přednášky nám tvůrci promítají životní příběhy spojené s láskou některých návštěvníků této přednášky. Vše je pak zakončeno povídkou, kterou si sám odehraje Malkovich. Na něm to zdánlivě stojí, ale i povídky jako takové fungují sami za sebe. Nemůžu říct, že bych se nebavil. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Oceňuji originální pohled na sex a vztahy, proložené milou hudbou. Hezká byla scéna masírování ramen dobrovolníků za nimiž se na plátně ukazovala síla jejich vzrušení.Ve filmu je vůbec dost vtipných scén a podle mě nejlepší skvostná na závěr s Malkovichem. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pokud vnímáte Rusy jako prudérní bezpohlavní budovatele socialismu, tak vězte, že to už neplatí. Zavedená ruská sexuální tabu zmizela...alespoň v tomto filmu. 1) Pěkná dramaturgie a milý 64letý John Malkovich jako spojovák mezi jednotlivými povídkami dává více či méně vtipným příběhům s pěknými kluky (i děvčaty) příjemný rámec._____ Mix ruštiny a angličtiny je roztomilý._____ 2) Prudérní policistka 4*_____Statistika rozvodů 4*_____Sexem posedlá shání chlapa 4*_____Večeře s hercem 3*_____Morální kodex 3*_____ 3) Film Pro ljubov jsem neviděl, ale nemám pocit, že by neznalost prvního nějak bránila v porozumění druhému._____ 4) Ve filmu mi chybí homosexuální vztah, který by pěkně znázornil zmiňované boření tabu. Na druhé straně připouštím, že boj s předsudky není snadný. I tak zde tvůrci vykázali odvahu a značnou obratnost._____ 5) To nejlepší nakonec: 35letý Maksim Matvejev (herecká hvězda Nikita Orlov), 34letý Vladimir Vladimirovič Jaglyč (designer Michail), 19letý raper a textař Gleb Dmitrijevič Kaljužnyj (Anin přítel Miťa), 29letý Alexandr Palj (DJ Viktor). ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama