Reklama

Reklama

Geunyang saranghaneun sai

(seriál)
  • Jižní Korea 그냥 사랑하는 사이 (více)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Veľká nehoda si vyžiadala životy 48 ľudí. Navždy sú poznačené aj životy pozostalých, tých, ktorí prišli o svojich blízkych a tých, ktorí sú napojení na strany, ktoré tragickú udalosť obviňujú. Keď mal Lee Gang Doo 15 rokov, sníval o tom, že bude hrať za kórejský národný futbalový tím, ale vážne zranenie, ktoré utrpel, tieto sny zničilo. V nasledujúcich rokoch trávi Gang Doo svoje dni bojom s fyzickou a emocionálnou bolesťou, keď sa snaží uživiť svoju sestru, splatiť dlh a žiť skromne. Keď mala 15, Ha Moon Soo prežila nehodu, no aj po rokoch ju stále sužujú nočné mory. Býva nad ženskými kúpeľmi, ktoré prevádzkuje jej matka. Špecializuje sa na vytváranie architektonických modelov, ktoré sú kľúčovými bezpečnostnými prvkami vo všetkých veľkých procesoch plánovania budov. O niekoľko rokov neskôr sa má na mieste nehody začať stavebný projekt. Prináša bolestivé spomienky pre Gang Doo, Moon Soo a všetkých, ktorí sú spojení s tragédiou. Zatiaľ čo niektorí sú proti projektu, iní sa zapájajú do procesu výstavby. Keď sa títo ľudia skrížia, navzájom si pomôžu čeliť traume a prekonať bolesť. Spoločne napredujú a nachádzajú novú vôľu žiť a prijať budúcnosť. (EsterH)

(více)

Recenze (13)

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Dokoukala jsem do desáté epizody, potom mě seriál omrzel a vůbec mě nezajímá, jak zápletka skončí. Herci hrají dobře, ale v seriálu se nic neděje, vůbec nic. Stavba prakticky nepostupuje, všichni jezdí sem a tam, mluví spolu, hádají s, potom se zase opouštějí. V momentě, kdy Junho nastoupil na rybářskou loď, aby se mohl utápět v sebelítosti a v tom, jak není pro svou lásku dost dobrý, jsem si řekla, že je taky na čase odplout k jinému korejskému seriálu. ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Začátek super, ale jak se později snažili až moc vystavět příběh na sebelítosti, to mě vážně nebralo. Jako u Something in the Rain vytvářeli překážky, které ironicky nudily víc než sáhodlouhé pasáže o ničem. Prostředí se mi líbilo a s některými mezilidskými problémy se pracovalo opravdu dobře. Co však vévodí na plné čáře, tak skvěle napsaná postava Jung Yoo-Jin, kterou výborně zahrála Kang Han-Na. Jedna z nejlepších ženských postav, kterou jsem v JK seriálech viděl. ()

Reklama

sarulefilm 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je nesmírně emotivní, protože se zabývá lidskými osudy ovlivněnými tragickou událostí. Příběh je tedy postavený hlavně na postavách, které byly ale podle mě naprosto skvěle napsané a moc hezky se s nimi pracuje. Žádná z postav nemá snadný osud a všichni se vypořádávají s tím, co je potkalo nějak jinak. Kvůli tomu, jak moc je seriál temný a smutný se tvůrci nebáli rozvíjet více romantických linek, což v tomto případě vůbec nevadí, protože to vyvažuje ty smutné momenty. Záběry z nehody působí velmi věrohodně, až jsem skoro ráda, že jsem v karanténě a nemusím do žádného obchoďáku. Hudba je opravdu krásná a hlavní dvojice má mezi sebou hezkou chemii. Jsem ráda, že se tu tvůrci nesnažili moc cpát romantický trojúhelník a radši z toho nápadu rychle vycouvali. Celkově se mi to líbilo, ždímalo to ze mě emoce a moc doporučuji. ()

Meeryan 

všechny recenze uživatele

Už delší dobu jsem neviděla tak skvělý příběh! Není to nic přeslazenýho, bylo to surové, takže suprové. Won Jin Ah (Moon Soo) nejen, že je moc hezká, ale umí i hrát. Moon Soo od nehody trpěla výčitkami, vlastní matka do ní ještě ťala... Gang Soo (Junho) vyrůstal bez rodičů, má tvrdou povahu, aby přežil... Junho mě zase překvapuje! Excelentní herecký výkon... 4,5***** ()

kubka4 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem se opět dostal k nějakému dramatu... (studium v Korei je hold docela časově náročné...) Ale naštěstí jsem měl šťastnou ruku, protože tohle drama se opravdu povedlo. Přestože zde nenajdete mnoho super známých herců, tak na hereckých výkonech rozhodně neztrácí. Příběh je drsný a vcelku realistický, což oceňuji. Upřimně jsem čekal naprosto něco jiného, ale zklamán rozhodně nejsem. - 90 % ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Během seriálu můžeme opakovaně slyšet píseň „Truelove“, kterou nazpíval sám hlavní hrdina Junho (Lee Gang Doo). (Coriza)

Reklama

Reklama