Reklama

Reklama

Zpívejte s námi

(pořad)
  • angličtina Sing with Us (festivalový název) (více)
Rodinný / Hudební / Animovaný
Česko, 2017, 12x3 min

Režie:

David Súkup

Obsahy(1)

Známé české písničky jako půvabné animované příběhy, kterými nás provede chytrá lištička. Známé české písničky v nové podobě. Té nejroztomilejší, jakou jste kdy viděli! Proč jede poštovský panáček do Rokycan? Naučil se synek hospodařit? Kdo mušce vzkřísil jejího milého komára? To vše a mnohem víc se dozvíte v novém zpracování lidových písniček v podání Kühnova dětského sboru, režiséra Davida Súkupa a výtvarnice Venduly Chalánkové. Do malých animovaných příběhů jsme převedli celkem dvanáct nejznámějších písniček, do kterých se pokaždé zaplete průvodce seriálu, chytrá lištička. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Master19 

všechny recenze uživatele

Kdo by si nepamatoval, jak jsme v dětských letech nesnášeli zpívánky. To byla většinou neuvěřitelná amatéřina. Tady je oprášený koncept krátkého animovaného klipu s nějakou dětskou "hitovkou". Rozdíl je, že zde jsou písničky zpívány profesionálně a i animace je hodně povedená (lze si všimnout i drobných vtípků, které většinou zařizuje ona chytrá lištička - což je zvíře, nikoliv bannerek, jak by se mohlo zdát). Pořád to jsou ale zpívánky a už od školky děcka většinou frčí na úplně jiných písničkách... ()

Pete 

všechny recenze uživatele

Výborný koncept pěkně animovaných nápaditých minifilmečků na téma klasických českých lidovek v kvalitním podání Kühnova dětského sboru. ()

Brighite 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkně zpracovaný večerníček s lidovými písničkami. Krásně ilustrované výtvarnicí Chalánkovou, hudební provedení dětského sboru je taky velmi povedené. Večerníček má úspěch i u dcery. ()

Reklama

Reklama