Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako 14letý chlapec žijící v Chicagu v roce 1991, byl Alex Riley na vrcholu světa, a vymýšlel skvělé vynálezi, dokud se s jeho matkou Maggie nepřestěhoval do Los Angeles, kde si jeho matka vzala pilota Rona. Se svým novým nevlastním bratrem Justinem musel Alex nastoupit na novou školu, kde se však zamiloval do dívky Nori Sterlingové. V roce 2017 je 40letý Alex vynálezcem a podnikatelem co si myslí, že je na vrcholu světa, dokud ho jeho žena nepodvede a neopustí, a hrozí, že si vezme jejich dceru Abby s sebou. V roce 2042 v 65 letech je Alex velmi úspěšný podnikatel, který se po menším infarktu rozhodne, že je připraven znovu objevit sám sebe. Během těchto tří stěžejních období se Alexovi vždy podařilo najít způsob, jak se posunout vpřed, zvládat klíčové okamžiky s odhodláním, emocemi a humorem. (ČSFD)

(více)

Recenze (2)

MMR 

všechny recenze uživatele

Pilot mě celkem uchvátil a rozhodně bych rád v seriálu pokračoval. Jediné, co bych vytknul, je to, že postavy hlavního hrdiny si nejsou moc podobní a tudíž mě nepřesvědčily, že je to opravdu jedna a tatáž osoba. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Moc me ta premisa nelakala a nedokazal jsem si predstavit, jak to bude drzet pohromade, ale minimalne pilot funguje hodne dobre a diky stridani casovych linii hodne odsypa a vtahne do deje. Takove "postmoderni" Bajecna leta. Mam radost. PS: skvele obsazeni ()

Reklama

Reklama