Reklama

Reklama

Krátký horor vypráví příběh teenagera opuštěného v postapokalyptickém světě zaplaveném zombies... Autor scénáře a představitel hlavní role Anthony Conti vždy toužil prorazit ve světě filmu, bohužel ale trpěl nevyléčitelnou formou rakoviny, jíž podlehl v pouhých šestnácti letech. Ještě předtím mu však nadace Make a Film Foundation a několik předních hollywoodských tvůrců umožnilo splnit si velký sen realizací tohoto snímku. (J.Connor)

(více)

Recenze (14)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Vo svete zasiahnutom zombie nákazou sa Jacob (Anthony Conti) rozhodne zachrániť bezmocné dievča, ktoré sa objaví u jeho dverí. Napriek tomu, že je to neznáma osoba, sa ju snaží za každú cenu ochrániť pred nebezpečenstvami vonkajšieho sveta. - Som velmi rád, že si tento chlapec pred smrťou splnil svoj sen a natočil tento horor, s ktorým mu pomohol aj Sam Raimi, ale z lútosti tomu pridávať jednoducho nemôžem. A to aj preto, že táto téma vznikla v ovela exkluzívnejších podobách aj v kratších snímkoch. Masky sa ale podarili, len keby tam bolo tých nakazených viac. Bol by som zvedavý, kam by to tento chlapec dotiahol, keby s pomocou týchto zvučných mien previedol svoj nápad do celovečernej podoby. + herec z Tusk a Yoga Hosers + herec z Dark Skies a The Snowman + herec z Freakish + herečka z Staunton Hill ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Anthony Conti a jeho smutnej životní příběh. Těžko říct jestli by někdy prorazil do světa filmu. Takhle si aspoň mohl splnit svůj sen. Přitom měl okolo sebe spoustu známých herců ( i režiséra ). Dík patří všem co mu pomohli jeho sen splnit. Samotný film sice díru do světa neudělal a neudělá, ale celkově je na slušné úrovni. Navíc má snímek asi jen 12 minut. Zbytek tvoří závěrečné titulky s nepovedené scény. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Bolo určite krásne gesto to tomu chalanovi umožniť a všetci čo sa na tom podielali si zaslúžia obdiv. Ale malo to byť preňho, nie pre nás a mal si to vziať do hrobu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No popravdě kvality tenhle snímek zrovna moc nepobral – hlavně co se samotného děje týče, ale je pěkné, že si Anthony Conti mohl splnit svůj sen, než zemřel. Za to mu patří můj obdiv a taky jsem rád, že na tom podílela řada známých herců, hereček i sám David Lynch a Johnny Depp. Normálně bych asi hodnotit menším počtem „hvězd“, ale protentokrát udělám výjimku. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hlavnou devízou tohto kraťasu je, že si hviezdy na popud svojho svedomia odpustili nejakú tu párty a samoľúbe vystúpenie, aby sa na zrejmé želanie nenavrátne chorého mladíka ocitli v niečom, čo mu bolo po láske. V tomto prípade je to smutné. V prípade ostatnom, ako to berieme filmársky, ide iba o dužinu niečoho, čo by som chcel vidieť aj v celovečernej podobe. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je to tak krátké, byl by to skvělý film. Ale toho by se nejspíš už Anthony Conti nedožil. Dobré téma. Je hezké, co pro něj nadace udělala. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Asi je tu především potřeba ocenit tu ideu... Kraťas má jinak podobnou obsahovou kvalitu s desítkami jiných v příslušném ranku (spoustě z nich se záznamu na filmových databázích ani nedostane), co ho odlišuje, je profesionální péče, které se příslušnému úryvku dostalo - a všechna čest, hvězdný ansámbl ani moc nepřehrává (jak v obdobných krátkometrážních případech charitativního charakteru bývá zvykem). ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Můžete to vnímat dvěma způsoby. První je, že šestnáctiletý nadšenec napsal zombie horor, a napsal ho přesně tak, jak by ho napsal každý šestnáctiletý nadšenec. Druhý, že šestnáctiletý nadšenec napsal zombie horor a všechna klišé, co jich tam je, používá jako metaforu pro svoji nemoc. Inklinuji k tomu druhému. Ale v každém případě bych s tolika talentovanými lidmi, co se na tvorbě podíleli, čekal trochu vyšší úroveň. Poselství předáno a Anthony Conti se do filmové historie zapsal. Stejně mi ale nejzábavnější a nejemotivnější na celém snímku přijde Johnn Depp, když Tonyho rozesmává v nepovedených záběrech. ()

El.Negros 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsou mé dvě hvězdy oceněním záslužné myšlenky splnit lidem jejich sny těsně před tím, než se začnou jejich příbuzní na párty pro pozůstalé cpát plněnou tesco šunkou. Nikdo z běžných smrtelniků asi ani netuší jake to je dobojovat se s rakem až do 4. stadia a zároveň mít sen a sílu natočit film, který si nikdy pravdepodobně nesplní bo jsou absolutní lózři. Z ničeho nic ovšem týpka s přednostním lístkem do rakve vyberou hvězdy Svatého lesa (za výhodnou cenu jejich osobního PR) a natočí filmek podle vlastního (pana "raka") scénáře. Jo a kdyby chtěl (jako naprostý amatér) helfnout, je tu sám Sam Raimi který s tím trochu pomože. Jak říká klasik, v tu chvíli by mi bylo jako bych vyskočil z letadla bez padáku a dopadl do bazénu plného nahých holek. Takže doposud to chápu. Ale superstárs by nemusely jen chlastat, sňupat a užívat si svou dočasné svatou PR auru a... mohly trošku ovlivnit celý krátký filmek směrem k vyšší kvalitě vyprávění příběhu. Potenciál to mělo velmi dobrý - asi jako Dawn of the dead bonus shorts. Ale docela to všichni zůčastnění zajebali tím, že se NEzaměřili na film jako takový, ale spíše na promo svých sociálních profilů. Krom toho borce, který umřel před premiérou... ()

nikhaj 

všechny recenze uživatele

Chcel som byt zly, lebo irituje ma tema zombies, chcel som dat 1hviezdu aspon za herecke obsadenie. Ale to ze sa natocil film typka ktory bojoval s rakom a mal nedozitych 16 rokov. Dostal naj. hodnotenie ()

SHERLOCK5443 

všechny recenze uživatele

ak by tam neboli známy herci tak by to bolo ešte horšie...myšlienka za týmto projektom bola pekná ale film sám o sebe bol dosť zlý no...dosť tomu pomohla hudba, kamera a hudba a hlavne herci... ()

Reklama

Reklama