Reklama

Reklama

Take me out

(pořad)
  • Slovensko Take me out
Soutěžní / Zábavný
Slovensko, 2017, 16x90-110 min (Alternativní 10x57 min)

Obsahy(1)

Nejoblíbenější seznamovací show světa přichází na obrazovky TV Prima a TV Joj! Jak si poradí Česko-slovenští single muži s třicítkou sexy dračic, které jsou hladové po muži svého života? Nebudou to mít jednoduché, i když se pro oslovení dívek budou snažit udělat vše. Take me out - to je seznamka plná sexy žen, mužů, nekonečných invektiv, dobře mířených narážek i pochval, doplněná o rezonující vystoupení jako z talentových soutěží. (TV Prima)

(více)

Recenze (111)

Lukrecie odpad!

všechny recenze uživatele

To je ale pipkárna povrchní :D :( Nechápu proč musíme přejímat každou kravinu, ještě že máme inteligentní publikum, které to vyhodnotilo "po našem". Některé přišly evidentně vyvalit svoje silikony a ulovit pracháče tím, že si udělají reklamu. Jestli tohle prezentujete jako zábavu, tak za mě ztráta času. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Po shlednuti prvnich 3 dilu musim rict, ze spis nez seznamka to pusobi jako propracovane PR v televizi nekolika vybranych divek (slusne receno). Zhruba 6 krav (bruneta vlevo, kozata Zuzanita, ukrajinka, nevinna blondynka, cahounka a tomboy s melirem) dostane v kazdym dile X minut prostoru k tomu, aby nam rekly, proc se jim vyvoleny stale jeste libi a zahy na to proc se jim uz nelibi. Naopak nektery jsem v prubehu tech 3 dilu nevidel jeste ani pipnout. Co se tyce panu, mihnou se tam tragedi, dementi a par zdanlive normalnich jedincu, u kterych si jejich ucast v poradu nedokazu racionalne vysvetlit. Moderatorska dvojice Prachaty-Zimny je nepresvedciva, humor doslova trapny a vlastne podobne jako cely porad nefunguje. Ano, hvezdu ponecham, protoze clovek se skutecne nestaci divit, co se dneska do ty televize naprosto vazne nevypusti.. a pri podivane s prateli se jedna o skutecne zabavny bizarre. ()

William_ odpad!

všechny recenze uživatele

A já myslel že tato hrůza zůstane hezky pěkně na Slovensku... Ne,Prima to musí přitáhnou i k nám. Ach jo. ()

T-pack odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je přesně důvod, proč se na televizi už radši ani nedívám. Výměna manželek je proti týhle slabomyslný show kandidát na cenu Emmy. U Výměny manželek alespoň dokážu pochopit, proč by se na ni chtěl vůbec někdo dívat – je to samozřejmě pořád trash, ale spíš z té kategorie hot garbage, na kterej se člověk kouká se stejnou fascinací jako na zrůdy v cirkusu. Bonusový body, když někdo u Výměny hází na obrazovku popcorn. Ne že by snad Take Me Out nenabízela vlastní dávku bizáru, ale samotnej formát – a Kristovy rány, nemůžu uvěřit, že tu budu se zcela vážnym ksichtem rozebírat formát – je naprosto o ničem. Při počtu těch zoufalejch bičis je prostor akorát na to, aby se každá dvěma větama vyjádřila, proč jim zrovna panic číslo 13 nic neřiká. Moderátoři to ani neberou nijak systematicky – jakože by nejprv zpovídali všechny, co zmáčkli červený tlačítko jak v nablblym X faktoru. Nejvíc stopáže je věnováno dvěma a půl disciplínám pánů dost zoufalejch na to, aby ukazovali svou obyčejnost v televizi jak zadek na nudapláži. Protože obyčejnost je to jediný, co můžou nabídnout. Povětšinou to nejsou žádní extrémní exoti, jen hromada týpků, jejichž sebevědomí je vysoko nad tím, co si můžou dovolit. Cenou útěchy za úspěch jim je pak jedna z podobně exhibicionistických Miss Underachievstán, z nichž moje oblíbená je určitě Simonka – botoxová princezna, jejíž krásu barbie panenky nalezené v ohništi podtrhuje už jen její tričko v kamuflážovém vzorku. Největší vzrušení při sledování téhle varieté zažijete, když si imbecilní soutěžící naživo popálí paži. To, když máte tu smůlu zrovna sedět v obecenstvu, a to štěstí, že vás částečně oslepí třísky létající do publika z jeho předchozího karatistického čísla. U televizní obrazovky nečekejte ani vzrušení, ani zábavu, ale ani škodolibé potěšení z exploitativního druhu produkce. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Mnooooo, soutěž "Take Me Out" je odpad televizní zábavy.. Je hotovým genderovým peklem, jen netuším, které pohlaví je na tom hůř.. Ženy vypadají jakoby prošly castingem na porno.. Muži jako patička zkrachovalců bažících po zviditelnění nebo ubožáků, kteří nějak netušili, do čeho se přihlásili.. Jako seriózní seznamku to nebere ani jedna ze stran (aspoň doufám).. Otevírám svou 13. komnatu - tuhle příšernost jsem pravidelně sledovala díl po dílu - větší bizár a posilovač sebevědomí totiž telka nenabízí.. V hodnocení budu hoooooodně benevolentní a Kuba Prachař získává 1* za bravurní moderování - ten dokáže vybrat jakejkoliv přešlap, debilní hemz, vulgární narážku nebo sexistickou narážku - klobouk dolů.. Jako parodie na televizní zábavu dobrý, ale pevně doufám, že na to nikdo nekouká vážně.. ()

Mishqo odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na spoločenské rozhorčenie som sa aj ja pozrel na túto reláciu, aby som zistil, čo to zase tie naše média vyprodukovali. Už z reklám sa mi javilo, že toto bude veľmi zlé, ale, že to bude až také dno, to som nečakal. Toto je fakt prehľad toho, čo naozaj nechcete vo svojom živote stretnúť. A ak tie holky/chalani tú stupiditu len predstierajú, tak mi je ich ľúto ešte o trochu viac, že kvôli plytkej show dokážu až tak hlboko klesnúť. Tlieskam dramaturgom tohto nablýskaného hovna. ()

Autogram odpad!

všechny recenze uživatele

Tridsať zúfalých nemanželiek si vyberá zo štyroch športovcov/striptérov a Česko aj Slovensko sa na tom má baviť. Hlavne sa treba baviť na nacvičených siláckych rečiach, kŕčovitých reakciách, tanci, smiechu a potlesku na pokyn moderátora. Uvoľnená atmosféra by sa výborne hodila na opileckú párty starej partie, ale nie do telky v hlavnom vysielacom čase. Junior ťaží zo svojej momentálnej popularity, ale mal by zvážiť, do čoho vstúpiť a do čoho by stúpiť radšej nechcel. ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Plastové kozy, litry botoxu, tuny makeupu ... no ještě, že televize nepřenáší vůně, jinak by se mnou ta koncentrace parfémů asi sekla. Snaha se cení, podobný formát u nás už dlouho nebyl, bohužel hlavními aktéry jsou bytosti degenerované dnešní dobou. Nafintěné čůzy bojují o alfasamce s mozkem v trenkách. Já si takhle zábavu nepředstavuju. Doporučuji dávkovat v krátkých minutových intervalech. Jinak hrozí trvalá degenerace mozku. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem několik dílů viděl. Je to fakt gigantická kokotina, u které se můžete hodně zasmát :) . 10%. ()

Reklama

Reklama