Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja muži, jedna žena. Kým jeden ju miluje, druhý o nej sníva. Ten, čo ju miluje, ju stratí. Ten, čo o nej sníva, ju musí zachrániť. Napriek tomu, že nie sú sokmi, majú spoločného nepriateľa. Napriek tomu, že obaja žijú v inej dobe, musia spojiť svoje sily. Je to totiž jediná možnosť, ako zabrániť tragédii, ktorá by ich obrala o to najcennejšie a zároveň jediné, čo majú spoločné - lásku. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (23)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dvaja muži, jedna žena. Kým ju jeden miluje, druhý o nej sníva. Ten čo ju miluje, ten ju stratí. Ten čo o nej sníva, ten ju musí zachrániť. Napriek tomu, že nie sú sokmi, majú spoločného nepriateľa. Napriek tomu, že obaja žijú v inej dobe, musia spojiť svoje sily. Je to totiž jediná možnosť, ako zabrániť tragédii, ktorá ich obrala o to najcennejšie a zároveň jediné, čo majú spoločné - LÁSKU. "Guláš" žánrov so štipkou mysteriózna či sci-fi, kompletne zabalený do časovej slučky tak originálnym spôsobom, že takýto scenár nemohol (NIE NEMOHOL!!) vzniknúť nikde inde, v nijakej inej hlave, než kórejskej. Ja mám pri týchto snímkoch vďaka neopozeraným zápletkám doslova "orgazmus". Skutočne slasť sledovať niektoré filmy z tejto krajiny (kurva ja tam raz pôjdem!!), ktoré sú nie len tématikou, spracovaním či originalitou, tak odlišné od tých európskych či zaoceánskych. Keby mi v závere vypadla slza, dal by som plných päť. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Sledování dvou příběhů učitele a detektiva, prolínání času, rozplétání minulosti, nevyřešená vražda, měnící se budoucnost, osudová láska aneb pestrý žánrový koktejl, který plně upoutal mou pozornost. Chvíli mi trvalo, než mi to celé secvaklo a to se mi líbí, když předem nevím. Herecky vydařené + krásná hudba. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Pre mňa rozhodne príjemné prekvapenie. Zo začiatku som mal síce z toho v hlave trochu chaos, no našťastie sa veci postupne vyjasnili. Príbeh zaujímavý a s námetom, ktorý mám veľmi rád - hranie sa s časom, ovplyvňovanie budúcnosti.... A neviem čím to je, ale v tomto prípade som ani nemal veľké problémy rozoznať kto je kto. Spokojnosť, nadpriemer. 75/100 ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

V poslední době je u mě cestování časem na denním pořádku, takže už se mnou jen tak něco nezamává. Tohle byl ale každopádně pěkný nápad, navíc hezky zpracovaný a dobře obsazený. I neobvyklé zkombinování thrilleru a romantiky tu funguje skvěle. Třešničkou na dortu a zároveň nejsilnějším momentem je myslím úplný závěr filmu. Těm, kterým se film líbil, rozhodně doporučuji letošní seriál Signal. 4* ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to působí dost chaoticky, a taky mě štvalo, že se film dost opíral o opravdu stupidní náhody a dementní chování postav. Ta scéna u toho tunelu pro mě celej film fakt zabila. To jsem si film stopl a kýval jsem hlavou do stran. Když už tohle jsem akceptoval, přišel druhý moment s ninja autem, co se objevilo jen tak a dokonalo zkázu filmu. To byl takovej shit, že jsem nechápal! Díky skvělému soundtracku a fenomenálním hercům, mě to však stále bavilo a některé dialogy mě donutili se zamyslet nad celkovým životem. Je to i takovej ten film, kde mi nevadí happy end, protože jsem si ho svým způsobem vymodlil. Ta touha hlavní postavy se dopídit všemu, to byl můj hnací motor proč u filmu zůstat. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama