Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimova manželka Angela už je po operaci, uvolnila se jí část lebky, museli ji tedy zachránit. Momentálně je v kómatu. To ale ještě netuší, že je její syn mrtvý. Šerifovi tak teď nezbývá nic jiného, než doufat, že to přežije a že najdou vraha jeho syna. Muži, kteří měli na starost ho odstranit, se teď hádají, co budou dělat. Kulka totiž měla zasáhnout šerifa. Nakonec se rozhodnou, že pojedou do města zpět, začnou pracovat, aby zapadli mezi místí obyvatele a pak šerifa zabijí. Šerif mezitím chce, aby u jeho manželky v nemocnici stála ochranka, a sám si bude hlídat Annu. K tomu ještě chce, aby byly uzavřeny silnice, aby nikdo nemohl odjet. Elizabeth se proto u šerifa staví s tím, že mu chce pomoci, ale přitom chce jen otevřít silnice kvůli North Stream Oil. Šerif pak řekne kolegyni, že si myslí, že je možné, že s těmi vraždami má Nort Stream Oil něco společného. Společně jdou tedy do společnosti. Vrahové jeho syna jdou náhodou do hospody, která je hned vedle. Mezitím, co Jim vyslýchá Elizabeth, která nechce nic říct, jeden z vrahů se skoro popere s jedním mužem v hospodě a pak ho vyhodí oknem ven. To přiláká policistu, který má hlídat Annu, zavolá proto šerifa o pomoc a on tam přijde. Vrahové ale odvedou pozornost… (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Christina Hendricks byla opět v pohodě (jen by se měla objevovat častěji), ale příběh mě silně zklamal. Postavy se po celou dobu chovaly mírně řečeno podivně a poslední třetina druhé epizody ve mně vyvolala přesvědčení, že by měli být za podobný výkon scénáristé fyzicky trestáni. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak trochu první díl (?), protože první působil jako jakýsi prequel. Jako se dřív natočil televizní film a potom je seriál samotný...a já chrochtám. Atmosféra jako prase. Nepřátelská korporace jako svině. Skoro si říkám: "Je tam někdo, kdo je normální?" a líbí se mi to! Hned budete potřebovat další díl!!!!! ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama