Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jim přijde po noci, kterou celou propil, do hotelu. Zjistí, že Anna není v pokoji, a zahájí okamžité pátrání. Snaží se zapojit i místní obyvatele, dokonce i Elizabeth, ale nemůžou ji najít. Anna totiž nasedla do auta k nebezpečnému mladíkovi... Jim brzy ráno přijde do hotelu z hospody, kde celou noc propil. Zjistí, že je Anna pryč a viní z toho policistu, co jí měl hlídat, pak ale najdou cestu, kterou se dostala ven, zahajují tedy pátrání. Anna mezitím nastoupila k Whiteymu do auta, k vrahovi, co zabil jejího bratra. Ze začátku se chová trošku divně, ale nakonec si začnou povídat, takže si Anna myslí, že je neškodný. Jim se jde podívat za manželkou do nemocnice, když se ptá, kde Anna je, řekne jí, že spí na hotelu. Whitey Annu odveze do centra k hospodě a tam ji vysadí. Ostatní vrazi sedí opodál v autě a sledují je. Anna jde do hospody, kde si myslí, že je její táta, a má pravdu. Když ho uvidí, jak pije panáky, odejde. Když šerif ráno odchází od manželky, jeho kolegyně mu řekne, že našli jeho mobil, že se mu dcera snažila dovolat. A on si v ten moment vzpomene, že v noci nebyl celou dobu v baru, ale podvedl svou manželku s jinou ženou. Před hospodou sedí na lavičce Whitey, Anna nasedne k němu do auta a odjede s ním. A hned za nimi jedou ostatní a sledují je. Po cestě pije alkohol, takže je po pár hodinách opilá. Nakonec dojedou k vodní nádrži, Whitey se snaží získat tu cigaretu z její tašky, ale nedaří se mu to. Mezitím šerif chodí po městě a prosí místní obyvatele, aby mu pomohli dceru najít. Pak ale dostane hlášení o muži a ženě, která by právě mohla být jeho dcera. Jedou tedy na místo. Snaží se pomoct i Elizabeth, jelikož má podezření, že někdo ze stavby má prsty v jejím zmizení, to se ale nelíbí jejímu nadřízenému Louisovi. Elizabeth ale pokračuje… (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za jiných okolností bych byl z neustálých přesunů v čase zmatený, a to by se jistě projevilo negativně na mém hodnocení, vzhledem k tomu, že tvůrci nikdy nezapomněli doplnit i časový údaj, šlo naopak o zatím nejdynamičtější epizodu, na niž se mi vcelku dobře dívalo. 3*+ ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Tato epizoda je celkem dobrá.Líbila se mi.Dám 3 hvězdy a 60 procent.Útěcha cizinců je plná akce i napětí.Odehrává se v hotelu.Jinak šerif je zmatený a to časově a Tim Roth to docela zvládl. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama