Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po pohřbu Peteyho jde šerif vyslýchat ženu, se kterou podvedl svou manželku, ta mu ale nic neřekne, a za pár hodin je pohřešovaná. Jim si myslí, že za vším stojí North Stream Oil, a chce to dokázat. Aby Elizabeth od společnosti odvedla pozornost, řekne novináři o Jimově nevěře... Dnes je den, kdy je pohřeb Peteyho. Dorazí na něj hodně lidí, dokonce i Angela, která už je propuštěná z nemocnice. Objeví se tam ale i Whitey, který má plán, je zde ale tolik policistů, že nemůže nic udělat. Když přijedou domu, uslyší Anna, jak se baví strážníci, kteří jim hlídají dům o Jimovi, jak podvedl svou manželku a pil. Anna ale nic neřekne, jen chce odjet zpět do Londýna. To už zvažuje i Jim, Angela je ale proti, říká, že je to jejich domov a Petey je zde pohřbený, takže odjet nechce. Anně pak řekne, že nechce před nikým utíkat. Ta zavolá Witheymu a chtěla by ho ještě někdy vidět, také mu řekne, že její táta nainstaloval po domě kamery, tím pádem pro vrahy bude velmi těžké se dovnitř dostat. Mezitím jde šerif s kolegyní Denise za tou ženou, se kterou podvedl svou manželku, údajně totiž viděla, co se stalo Susan. Ona ale řekne, že Jimovi nevěří, a že když něco řekne, dopadne úplně stejně jako Susan, takže odejde a šerif je bez informací. Elizabeth se sejde se svým bývalým přítelem, který je novinář. Louis jí řekne, že mu má Elizabeth říct o Jimově podvodu. Nakonec je zde podezření, že by Peteyho mohl zabít ten člověk, se kterým se šerif před vraždou popral, Danny, jelikož je to feťák a motorkář, a ty mají na svědomí dost vražd i loupeží, Jim ale tuto teorii popírá. Stále si myslí, že je za tím North Stream Oil. Když přijde na stanici, dozví se, že žena, která údajně viděla vraždu Susan, je nezvěstná. Anna se poté doma zeptá, co se tu noc, kdy byl opilý, stalo, on jí ale zalže a řekne, že nic. Elizabeth pak v práci stojí před těžkým rozhodnutím, Louis po ní chce, aby zveřejnila v novinách aférku Jima, tím by mu ale zničila rodinu. Rodina je předvolána před televizi, Angela chtěla něco říct, ale nedokázala to. Nakonec řekl Jim jen jedno slovo – ropa. Všichni se toho chytli a začali prověřovat North Stream Oil. Elizabeth hrozí, že dostane padáka, proto zavolá svému bývalému příteli a řekne mu o Jimově aférce. Doma Anna přizná Angele, že Jim opět pije. V tom někdo zaklepe na dveře. Je to novinář, který se zeptá, jak reaguje Angela na to, že je Jim nařčený z braní drog a spaní s prostitutkami, ale Anna v tu ránu zabouchne dveře. Policie si nakonec jede pro Dannyho. Ten měl na den, kdy se vražda stala alibi, ale díky federálové se alibi zbavili, mohli ho tedy zatknout. Jim ale ví, že to neudělal. Když přijede domů, jsou vyměněné zámky a manželka mu řekne, aby vypadl. Mezitím Withey s partou přepadne North Stream Oil náklaďák a jsou převlečeni jako motorkáři... (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když se fakt moc snažím vyjít tvůrcům vstříc, seriál mě zatím nedokázal vtáhnout do děje, prostě jsem se do něj zatím nezažral tak, jak bych od kvalitní záležitosti očekával. Pravda, v sérii se zatím docela intrikuje, ani o akční scény není nouze, problém je v tom, že je to pro mě zatím přes veškerou snahu tvůrců takové neslané, nemastné. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Roth má ve svym věku nejenom součet věku skoro tří mladíků, ale též je roven součtu jejich charisma. Přesto tohle byl za mě díl, který táhlo hlavně jeho charisma, což odpouštím dějově kvůli konci, který byl drsný, dojemný a naznačil, že to ještě bude dost brutální. ()

VLADEK odpad!

všechny recenze uživatele

Zatím to nejhorší co jsem letos od HBO viděl. U tohoto dílu končím, dál bych se nedíval ani kdybych byl nesmrtelný. ()

Reklama

Reklama