Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela chytne Witheyho u nich doma. Ten se vymluví na Annu a projde mu to. Zanedlouho se mu dokonce naskytne příležitost Angelu konečně zastřelit... Witheymu se podaří dostat se šerifovi do rodinného domu. Zdá se, že zde nikdo není, co ale Withey nečekal je, že mu najednou u hlavy přistane puška. Angela mu drží u hlavy pistoli a ptá se, kdo to je. Withey se vymluví, že je Annin kamaráda a jde se za ní podívat. Angela tomu moc nevěří, takže se na něj Anny vyptává, tu ale spíše zajímá, kam zmizel Jim. Angela se totiž ráno probudila a on doma už nebyl, sama to ale neví. Nakonec jde s Witheym k řece, ten už bere pistoli, že jí zastřelí, ale nedokáže to. Řekne jí, že se mu Anna líbí a nabídne se, že naseká dřevo. Jim odešel zpátky na hotel, kam za ním přijede Denise. Dá mu facku za to, že se předtím nechoval jako policista. Pak se Jim osprchuje a s Denise jede na stanici. V autě jí řekne, že už nechce být šerifem a dá jí odznak. Na stanici se dozví, že žena, co viděla vraždu Susan, je stále nezvěstná. Za Louisem se doma staví Elizabeth a snaží se dopátrat, čeho se tak bojí, že Jimovi musela zničit rodinu, ale on jí to samozřejmě neřekne. Snaží se na ní být milý, ona mu to ale nevěří. Když je Withey v rodinném domě, nechce si přiznat, že se mu Anna líbí. Angela jde mezitím na zahradu, v tom ji chytne bolest do hlavy a má záchvat. Withey se neodváží jí zabít, naopak se jí snaží utěšit. Když si pak vezme prášky, omlouvá se mu za svoje chování. Nakonec k nim ale přijede Jim, kterému se Withey vůbec nezdá. Když Angela uvaří večeři, sednou si k jídlu, ale Jim ho vyhodí s tím, že je to rodinná večeře. Anna je naštvaná a následuje ho ven a pak ho políbí. Angela Jima vyhodí, ale pak za ním jde do hotelu a dají si společně alkohol. Elizabeth se mezitím spolčí s jednou z kolegyň z práce a snaží se o Louisovi najít nějaké informace… (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážně se těším, až budu vědět, co bylo předtím. Protože ona ani Angela není normální. A to už to vypadalo, že ona je jediná, kdo normální je :D první polovina je zvláštní. A potom se vrátíme do scény ze začátku, v autě...a to bylo ještě víc ujetý. Ale konečně víme, co dělal pan šerif a možná se jednou konečně dozvíme, proč se věci kolem dějí. Protože poslední záběr dílu...!?!?!? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda mě nenaštvala stejným způsobem jako předchozí díl, takže jsem mohl opět přidat hvězdičku na hodnocení. Pravda, nějaká ta nelogičnost se občas vyskytla, ale statečně jsem je všechny ignoroval, dostala mě až scéna se škrcením v autě. Já už jsem se tedy několikrát dusil (navážno), a při zoufalém lapání po dechu jsem si určitě nesundával brýle, ani jsem se nesnažil jinak vylepšit svůj outfit. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama