Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Elizabeth kope hrob pro Louise, Angela se snaží zakrýt všechny stopy a nechá vybouchnout dům. Když přijede za Jimem, zjistí, že drží v zajetí Franka... Withey zavolá své matce. Chce, aby Anna řekla, že s Angelou nejsou pravá rodina Jima, ale že je to Withey s Helenou. Anna ale nesouhlasí a stále trvá na tom, aby ji pustil. Elizabeth se ženou vezmou Louise a odtáhnout jeho tělo do lesa. Tam mu začnou kopat hrob. Angela mezitím vytírá a uklízí krev, v tom jí ale někdo zavolá. Je to Denise, které se ukázalo, že jim vypadly kamery, takže jede k nim domů. Angela by v žádném případě nestihla stopy uklidit, proto zapálí svíčky a pustí plyn, dům tak vybouchne. Když přijede Denise, řekne jí, že zavolala hasiče, což ale nebyla pravda. Angela pak jede ihned za Jimem, který jí vezme do hospody, kde je svázaný Frank s jeho přítelkyní. Withey stále drží Annu v chatce, chce, aby mu Anna odpustila. Nakonec jí dá ale zbraň a chce, aby ho zabila. Anna Witheyho nedokáže ale zabít. Jim se snaží zjistit od Franka, kdo Peteyho zabil. Bije ho a ublíží i jeho přítelkyni. On to říct nechce, ale nakonec mu poví, že to byl Withey. Jimovi s Angelou dojde, že s ním je teď Anna, okamžitě tedy jedou za ní. Nick se ale objeví před hospodou a chce Jima zatknout za vraždu Godswilla. On ho ale postřelí a s Angelou odjede. Když přijede Denise na místo a uvidí postřeleného Nicka, už Jimovi nevěří a chce ho dostat. Elizabeth se ženou jde mezitím podat svědectví proti North Stream Oil. Řekne, že chce jít do čela, jinak North Stream Oil zkrachuje, až vše vyjde najevo, začne je tedy vydírat. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak buď ze mě tvůrci dělají cíleně blbce, nebo je Kanada zemí zaslíbenou pro každého, kdo má chuť tak trochu si povraždit případně pomučit. Dokonce ani střelba na ulici za bílého dne nikoho příliš netrápí, život jde prostě dál (pokud nejste mezi oběťmi). Postava Anny je mi tak protivná, že bych uvítal nějakého toho hladového grizzlyho. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážně? V zimě? Kopat hrob? A když nechce bouchnout barák, tak to tam jdu skontorovat? Vážně? To byl původní plán? Čekat venku s taškou v autě, až přijede starostlivá policistka? Při vzpomínce na první díl, není i Jim psychopat? Přeci jenom mu žena říká Jacku, když dělá špatný věci a že dnes zlobil ještě víc než obvykle, aby ho tím manipulovat, protože ví, co ten druhý potřebuje.... Zvláštní to epizoda. Na jejímž konci bylo jakési dvojí pronásledování. Kam ty dva chtěli dojít?! (Auto bylo druhou stranou, ale zase bylo celé vyvrcholení v hezkých kulisách.) A konec? Stejně se na druhou sérii podívám :D ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama