Reklama

Reklama

Šerifská hvězda

(seriál)
  • Velká Británie Tin Star
Trailer
Velká Británie, (2017–2020), 20 h 15 min (Minutáž: 43–53 min)

Hudba:

Adrian Corker

Hrají:

Tim Roth, Christina Hendricks, Abigail Lawrie, Christopher Heyerdahl, Lynda Boyd, Kevin Hanchard, Ian Puleston-Davies, Stephen Walters, Dan McDougall (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál Šerifská hvězda se odehrává v idylickém horském městečku, zaplaveném přistěhovalci těžícími ropu v nedalekém frakovacím zařízení, a čelícím rostoucí vlně zločinu. Vypráví emocemi nabitý a místy i zábavný příběh Jima Wortha (Tim Roth), abstinenta s dobrým smyslem pro humor i pro rodinu a horlivého náčelníka policie, jehož poklidný život naruší příchod bandy zločinců. Ti při zpackaném pokusu o Jimovu vraždu zabijí jeho malého synka. Tento čin – a Jimova ostudná odpovědnost za to, že se zbaběle vyhnul smrtící kulce – u něj vede v kombinaci s odmítáním přijmout minulost až k alkoholizmu. Jimovo nezřízené pití posléze nabyde formu jeho alter ega - nasávajícího, okouzlujícího, falešného a nelítostně brutálního druhého já jménem Jack Devlin. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele KevSpa k tomuto seriálu (1)

Šerifská hvězda (2017) 

Seriál přesně podle mého gusta. Hutnou atmosféru doplňuje vizuálně nápaditý styl. Krásné prostředí ostře kontrastuje s místy až brutálním děním. Tempo pozvolna graduje, minulost hlavního hrdiny je postupně rozkrývána a výsledkem je dechberoucí příběh pomsty, který musí potěšit každého milovníka podobných drsných krimi podívaných. Herecké obsazení je celkově zajímavé, Christina Hendricks si opět střihla jí sednoucí roli seběvědomé ženy, Christopher Heyerdahl dalšího solidního záporáka a potěší i neokoukané tváře v dalších rolích. Ovšem Tim Roth je úplně jinde, seriál táhne svým přirozeným charismatem a Jimův propad na dno je neskutečně sugestivní. Závěrečný cliffhanger sice dokáže diváka pořádně naštvat, ale druhá řada to jistí. 1. série - 100% ()

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama