Reklama

Reklama

Šerifská hvězda

(seriál)
  • Velká Británie Tin Star
Trailer
Velká Británie, (2017–2020), 20 h 15 min (Minutáž: 43–53 min)

Hudba:

Adrian Corker

Hrají:

Tim Roth, Christina Hendricks, Abigail Lawrie, Christopher Heyerdahl, Lynda Boyd, Kevin Hanchard, Ian Puleston-Davies, Stephen Walters, Dan McDougall (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál Šerifská hvězda se odehrává v idylickém horském městečku, zaplaveném přistěhovalci těžícími ropu v nedalekém frakovacím zařízení, a čelícím rostoucí vlně zločinu. Vypráví emocemi nabitý a místy i zábavný příběh Jima Wortha (Tim Roth), abstinenta s dobrým smyslem pro humor i pro rodinu a horlivého náčelníka policie, jehož poklidný život naruší příchod bandy zločinců. Ti při zpackaném pokusu o Jimovu vraždu zabijí jeho malého synka. Tento čin – a Jimova ostudná odpovědnost za to, že se zbaběle vyhnul smrtící kulce – u něj vede v kombinaci s odmítáním přijmout minulost až k alkoholizmu. Jimovo nezřízené pití posléze nabyde formu jeho alter ega - nasávajícího, okouzlujícího, falešného a nelítostně brutálního druhého já jménem Jack Devlin. (HBO Europe)

(více)

Zajímavosti (9)

  • Před natáčením scén v divoké přírodě se muselo zkontrolovat, jestli se tam nevyskytují pumy nebo medvědi grizzly. (Duoscop)
  • Natáčení probíhalo v kanadské provincii Alberta. (Duoscop)

Šerifská hvězda - Homecoming (2020) (epizoda) (S03E01)

  • Na konci 9. minuty, když Jack (Tim Roth) popíjí na baru a když do lokálu vstoupí jeho žena, slyšíme v pozadí skladbu „The Power of Love“ od britské kapely Frankie Goes to Hollywood z jejich debutového alba „Welcome to the Pleasuredome“, které vyšlo v roce 1984. (Trajektt)

Šerifská hvězda - Commitment (2020) (epizoda) (S03E02)

  • Na konci 35. minuty slyšíme na diskotéce skladbu „Can't Get You Out of My Head“ od australské zpěvačky Kylie Minogue z jejího osmého alba nazvaného „Fever“, které vyšlo v roce 2001. (Trajektt)

Šerifská hvězda - All Roads … (2020) (epizoda) (S03E05)

  • Ve 24. minutě, když starý muž dostane malého pejska, slyšíme v pozadí skladbu „I like It“, která vyšla v roce 1963 a je od britské kapely Gerry and the Pacemakers. Tato skladba byla rovněž předělána v roce 1980 britskou kapelou Depeche Mode. (Trajektt)

Šerifská hvězda - Come to the Edge (2020) (epizoda) (S03E06)

  • V 16. minutě na posvatební párty slyšíme instrumentální skladbu „Sandstorm“, která vyšla v roce 1999 a která je od finského DJ a hudebního producenta, který si nechává říkat Darude. (Trajektt)

Šerifská hvězda - Wild Flower (2019) (epizoda) (S02E09)

  • Ve 3. minutě, když rodinka jede autem překrásnou kanadskou krajinou, slyšíme z rádia skladbu „Don't Get Me Wrong“ od kapely The Pretenders, která vyšla v roce 1986 jako první singl z jejich čtvrtého studiového alba nazvaného „Get Close“. (Trajektt)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama