Reklama

Reklama

Všechno dobře dopadne

(festivalový název)
  • Česko Všechno bude dobré (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Je pátek a osmiletá Lea už netrpělivě vyhlíží tátu. Ten si ji má, jak už to v mnoha rozvedených rodinách bývá, jako obvykle vyzvednout a strávit s ní víkend. Z počátku vše probíhá podle očekávání, postupně se ale objevují různé podivnosti. Ty se táta snaží vyvážit novým Legem a výletem na pouť, takže jsou na chvíli zapomenuty, nicméně pocit pohody a radosti nevydrží dlouho a v pořádku naopak není vůbec nic. Patrick Vollrath rozehrává ve svém filmu drama dítěte a rodiče, jejichž vztah je narušen jedním špatným rozhodnutím, které možná již nikdy nepůjde napravit. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Recenze (13)

T2 

všechny recenze uživatele

uvádzané v kinách pod výberom 2016 Oscar Nominated Short Films║Rozpočet $-miliónovTržby USA $2,816,816Tržby Celosvetovo $2,816,816▐ dramaticky výborne vystavané, diváka to drží neustále v napätí /videl v kine: 70%/(filmový festival International Film Festival Trenčianske Teplice 2016) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Příběh o únosu dítěte dobře balancuje zájmy všech zůčastněných postav. Objevili se i úsměvné chvíle. Julia Pointner je herecky báječná. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Na kraťas neuveriteľné! Veľmi emocionálne, zaujímavejšie a aj lepšie zahrané než mnohé celovečeráky. IFF BA 2015 ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* nemůžu upřít tomuto snímku vysokou autenticitu a přesvědčivost a působí na mě dojmem kvalitní rekonstrukce nějakého skutečného příběhu. Rozhodně stojí za shlédnutí a věřím, že si z něj každý citlivý odnese silný zážitek. Ale já očekávám od filmu i nějakou přidanou "uměleckou" hodnotu a ta mi tu chyběla pro vyšší známku. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Ta vypjatá scéna na konci je fakt dobrá. Jinak se jedná o celkem banální příběh, kdy je vcelku rychle jasné, odkud vítr fouká. ()

Nešpi 

všechny recenze uživatele

Film jsem měl možnost shlédnout v rámci projektu Future Frames na festivalu v KV. Od prvního okamžiku Vás film uchopí a dá Vám tak možnost sledovat zoufalého otce, který dělá zoufalé činy. Celý film jednoznačně táhne mladá herečka Julia Pointer, která je naprosto přirozená ve své roli a skutečně uvěřitelná. Dechberoucí zážitek a ještě dlouho po filmu jsem se snažil odolávat třesu rukou. ()

Reklama

Reklama