Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (12)

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 1. série – 80% Nerad bych používal slovo nekorektní. Je nekorektní vyobrazit tvrdou realitu dospívajících teenagerů a jejich problémů a myšlenek do animované podoby? Nemyslím si. Big Mouth má pár zajímavých a vtipných nápadů, v některých episodách pracuje přímo s divákem a zavádí vlastní hlášky, které velmi rychle parafrázuje a efektivně z nich dělá memes. Dalo se z toho vymáčknout určitě víc, mezery vidím hlavně ve vedlejších postavách, které nepůsobí úplně sympaticky. Nicméně jsem zvědavý na druhou sezónu. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Utrpenie skončilo, prva séria je úspešne za mnou. Big mouth určite zaraďujem k tomu najhoršiemu seriálu na službe netflix. Takisto aj veľký fanúšik, ktorý už ma za sebou druhú sériu na ktorú si asi v blízkej buducnosti určite netrúfnem. Tu je dôkaz že aj seriály na csfd sú nadhodnotené. Blbosť na entú a perverzná nuda. 2* ()

Reklama

humblebumble 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky skvělé, některé vtipy přímo geniální, téměř snad na pět hvězdiček, velmi často se u toho směju nahlas. Bohužel se nemůžu přenést přes naprosto ohyzdný design postav, který (aspoň pro mě) není ani v mezích "škaredí sympaťáci". Je mi jasné, že v takovémto seriálu nehraje výtvarná estetika tak velkou roli, ale když to mnoho lidí od koukání aktivně odrazuje (mě ne, jsem otrlý divák, ale co jsem slyšel, tak hodně lidí něco takovýho neskousne), tak je to problém. A je to škoda, protože kdyby to bylo vizuálně trochu líp ukoukatelný, tak by to bylo z hlediska overall kvality srovnatelný s animákovýma big boys jako jsou Bojack Horseman nebo Rick & Morty. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Prvá séria tejto úchylárny  a ja mám zmiešané pocity. Neviem presne či je to určené pre dospelých, alebo pre teenagerov... Občas to vyzerá fajn ale potom to niekto začne robiť s vankúšom a potom s tým vankúšom má deti a je tam duch mŕtveho jazzového speváka, ktorý pomáha chalanom. Lenže on nie je sám! Je tu predsa Maurice - hormonálne monštrum. Tak tento perverzák dokáže zo všetkého, ale že ozaj zo všetkého spraviť prasačinu. (#) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tie nekorektnosti sú to čo to zachraňuje. Sú tam momenty kedy si hovoríte, že toto je dosť cez čiaru a potom si v zásade uvedomíte, že ani nie. Že je to vlastne trochu pravda. Parta super komikov vytvorilo podľa mňa originálnu a trefnú reflexiu dospievania. Množstvo popkultúrnych odkazov ako aj pravdivých pohľadov na najúchylnejšie obdobie našich životov. Kroll je pán. A v zásade ma to hovadsky bavilo. Teším na ďalšiu sériu.80% ()

Galerie (87)

Zajímavosti (2)

  • Jednou z obětí sériového vraha je i Karl Lagerfeld – známý módní návrhář, který má i svou vlastní značku. (Hovadin)
  • Sylvester Stallone během této epizody často křičí jméno „Adriana“, což je odkaz na jeho filmovou manželku ze série filmů Rocky. (Hovadin)

Reklama

Reklama