Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nick, Andrew a jejich kámoši se snaží dobývat dívčí srdce, bojují s mindráky a poznávají sadistického Hanbokněžníka. O živočišná nutkání a pubertální úzkost nebude nouze. (Netflix)

Recenze (8)

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto séria bola lepšia ako prvá. Bolo tu menej toho cez čiaru humoru ako v prvej a boli tu aj vážnejšie témy. Seriál ale aj tak pokračuje so svojím divným humorom a je to fajn. Takýchto seriálov nie je veľa. Jediné čo mi tu vadilo boli hormonálne monštrá Rick a ten druhý otravný. Tie postavy boli proste otravné. (Pesničky boli skvelé) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria dupla na pedál a nepustila dokým sa to celé neskončilo. A verdikt? Paráda. Je to nekorektné, perverzné, divné, vtipné a v zásade veľmi úprimné. Nečakal som, že niečo takéto ma dokáže svojimi divnými postavami tak baviť. Viacej takýchto seriálov. 2. séria - 100% ()

Reklama

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 2. série – 85% Druhá série je více konzistentní v kvalitě dílů. Seriál přidal na dramatické notě v podobě né tolik veselých problémů z dospívání, což k tomu prostě patří. Trochu mě mrzí menší počet songů a sebeparodování, na druhou stranu Netflix to schytává ze všech stran. Přiznám se, že seriál na mne pomalu roste například oproti Disenchantment, kterému chybí taková ta jiskra. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Animovaná fascinácia masturbáciou dospievajúcich detí v podaní tvorcov pokračovala v ešte vyššom tempe a po druhej sérii je jasné že predsa len títo pedofilný liberáli majú o čosi viac radšej mladých chlapcov ako dievčatká. Pár, ozaj iba pár svetlejších momentov sa síce našlo, ale inak je to show pre perverzákov aj keď sa snažia obhajovať tým že je to satirický seriál. Ako som vravel, bol som zvedavý ako hlboko dokáže Netflix klesnúť a je to hlbšie ako som očakával po prvej sérii. ()

Dejf4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký skok dopředu. Především celá série je konzistentnější a nenajdeme zde již vyloženě slabou epizodu. Celá partička teenagerů nám dospívá a najelo se více na dramatickou a vážnější notu. K tomu tvůrci přimíchávali svůj specifický až perverzní humor, mraky narážek, sebeparodování a především hra se čtvrtou stěnou je bravurní. Veliká spokojenost a zpočátku bych nevěřil, že tahle divná partička bude tak bavit. 9/10 ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama