Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezaměstnaný inženýr Stanley Hill (John Travolta) se stal svědkem vraždy své manželky, Vivian (Rebecca De Mornay), kterou napadl gang násilníků v podzemních garážích. Sužovaný vinou, že nedokázal zachránit ženu, kterou miloval, se Stanleymu stále vrací obraz Vivian umírající v jeho náručí. Když nejsou detektiv Gilmore (Sam Trammell) a další zkorumpovaní policisté schopni přinést vrahy před soud, obrátí se Stanley na svého starého přítele Dennise (Christopher Meloni) a rozhodne se vzít věci do vlastních rukou. Na cestě pomsty, Stanley odhalí spiknutí, která vede do horních řad vlády. Ti si brzy uvědomí, že Stanley a Dennis jsou mnohem nebezpečnější, než si kdy mohl představit... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (117)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film sa zacne ako Hallmarkovsky dojak, ktory sa po chvili zvrhne v 257. kopiu revenge flicku Prianie smrti. Znenazdajky sa z nasho neschopneho hrdinu, ktory neubranil manzelku stane neznicitelna masina, ktora kántri jedneho parchanta za druhym v Seagalovskom style pri ktorom pouziva rychle odzbrojovacie rucne techniky. Bohuzial strih je na urovni sucasnych Seagaloviek, takze bitky prilis prehladne nie su. Ked nepocitam jedno vybuchnute auto, tak ina akcia tu nie je. Ako bonus tu je sokujuca pointa, ktora sa da odhalit behom prvych piatich minut. Vtipne je aspon zaverecne zuctovanie s jednym zaporakom, ktore pôsobi riadne prekombinovane. Takze vysledkom je film so scenarom, ktoremu sa vysmial aj Seagal so svojim vernym poskokom Waxmanom a radsej dali od toho ruky prec. Z nepochopitelneho dôvodu sa ho chytil Travolta s niekdajsim zrucnym remeselnikom Russellom. Lenze casy ich davnej slavy su prec a vysledok je totalna nuda obcas prerusovana trapnymi scenami. Jediny rozdiel oproti sucasnym Seagalovkam alebo Willisovkam je ten, ze Travolta sa evidentne este snazi hrat a nema ten ich klasicky mam vsetko v pici vyraz, ale iba neprirodzene vyzerajucu parochnu. 2/10. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Snímek není zas tak špatný, jak jsem si původně představoval. Bohužel jde o špatný pokus eRkově béčkové akce, která ničím nepřekvapí a to ani scénou v klubu, která mohla být atmosfericky zdatná, ale bohužel se tak nekonalo. V Rozpočtu 18 milionů bych si představil něco, co má větší koule. Původně jsem chtěl dát jenom dvě hvězdičky, ale dám tři díky časové délce, která člověka uspokojí a dodá filmu šťávu, leč by bylo zbytečné to protahovat na dvě hodiny a víc. Scénář pokulhává a to klišovitě ze všech stran. John Travolta očividně nedostal dost zaplaceno a proto se upsal ke smlouvě "nehrát" na city, což si všichni přiznáme, že je pravda... ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele

No... Na dnešní poměry to bylo fakt už trochu slabý a místy fakt těžko uvěřitelný... Natočit to před 15-ti lety, asi by to bylo jiné, ale dnes jsou filmy už trošku jinde... Přesto to nebylo úplně debilní... Travolta se sice snaží, ale prostě jsem mu to moc nevěřil a celé to asi zachraňoval Christopher Meloni, který není můj oblíbenec, ale tady to zvládnul... Rovných 50% ;-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Prostě mi to řekni a budem to vědět oba." Pokud by někdo ublížil bližnímu mému, tak stejně jako Stanley nebudu spoléhat na Boha, ale vychutnám si sladkost pomsty. Já jsem však trpělivý jedlík studené pomsty, kdežto Stanley se rozhodl, že už nebude dědečkem ani majitelem továrny na auta, ale vzpomene si na staré dobré časy, kdy byl ... no to je ale překvapení. Mě tedy celkem bavilo, když Stanley neuměl nastavovat druhou tvář a hledal složitá řešení, ale jeho kámoš Dennis byl rozhodně zábavnější. Ostatní už jen čekali na to, až budou zastřelenými nebo zachráněnými a u toho je poměrně složité neusnout a bavit se. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

John je toho plný a už to nemůže zadržovat. I když by se to podle výrazu mohlo zdát, nejde o stolici, ale o Hospodinův hněv! S účesem z kadeřnictví Skynet a pomocníkem Chrisem Melonim, co to tentokrát koncipuje jako seriál Zástřel a nepořádek, se musí vydat na cestu pomsty, která bude všechny bolet. I diváka.. Akční pasáže není třeba podrobovat kritice, ale průzračnou předvídatelnost občas se loudajícího děje, nesmrtelnost hlavních hrdinů a prkennost Travolty už trochu ano. Na konci při jednom záběru vypadal jak T-800 kráčející halou budovy Cyberdine vstříc zásahovce. Jenže ty nemáš living tissue over metal endoskeleton, Johne! A nebo..? ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa v Columbuse v štáte Ohio. (beso74)
  • Jednú z úloh si mal zahrať aj Nicolas Cage. Od natáčania však nakoniec odstúpil kvôli neustále sa posúvajúcemu termínu natáčania. (beso74)

Reklama

Reklama