Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezaměstnaný inženýr Stanley Hill (John Travolta) se stal svědkem vraždy své manželky, Vivian (Rebecca De Mornay), kterou napadl gang násilníků v podzemních garážích. Sužovaný vinou, že nedokázal zachránit ženu, kterou miloval, se Stanleymu stále vrací obraz Vivian umírající v jeho náručí. Když nejsou detektiv Gilmore (Sam Trammell) a další zkorumpovaní policisté schopni přinést vrahy před soud, obrátí se Stanley na svého starého přítele Dennise (Christopher Meloni) a rozhodne se vzít věci do vlastních rukou. Na cestě pomsty, Stanley odhalí spiknutí, která vede do horních řad vlády. Ti si brzy uvědomí, že Stanley a Dennis jsou mnohem nebezpečnější, než si kdy mohl představit... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (117)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kruto přísný John Travolta přichází na scénu s trochou těch kil navíc, opuchlým a podivně lesklým ksichtem, ale ze svého hereckého talentu pořád nic neztratil. Na rozdíl od některých se mi tento film docela líbil. Jasně, zápletka zas až tolik originality nepobrala, nicméně provedení špatné nebylo, akční pasáže se mi líbily, mrtvých tu bylo taky dost a já se ani moc nenudil (až na pár slabších momentů). Nejvíc jsem se ale vyděsil hned na začátku, když jsem spatřil Rebeccu De Mornay. Kdysi docela pohledná herečka s rajcovním tělíčkem tu vypadala hrozně – nevěřil jsem vlastním očím a několikrát musel zkontrolovat herecké obsazení, jestli jsem se nezmýlil při čtení jejího jména. Zas tak špatný film to nebyl, takže dávám průměrné ohodnocení. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nenadchne ani neurazí. Travolta sterilný, len tie nastrelené vlasy bili do očí jak sviňa. Naopak extrémne pozitívum filmu Christopher Meloni, je to drsňák ako zo starej školy, ale niet sa čo čudovať, keď sa s nožom postavil v Man of Steel samotnej Faore-Ul :) Pokračovanie by som si vedel predstaviť. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Řadový film o pomstě. Jediné, co mě přilákalo, byl Travolta. Film je to koukatelný, ale má spousta děr v ději a není to celkově žádný zázrak. Námět o nájemném zabijákovi, který už z touto prací seknul, jsme tu měli už několikrát (třeba zrovna v Equalizeru, který jsem viděl o den dříve) a o pomstě ani nemluvě, to je v každém třetím filmu. 50% ()

divak84 

všechny recenze uživatele

film sem zkoul ze sympatie k Travoltovi a chris Meloni - u něj stačila jedna epizoda ve Scrubs a bylo jasne že jde o vtipneho chlapíka. v tomhle skoro nekoukatelnem bečku tvoří oba chemicky pohodovou dvojičku. scena s odhalením tetování na zadech a vicemeně střílečka ve strip klubu je jediné, co film nabídne flegmatickemu fandovi. je to hloupe, klišovité a travolta prostě nepůsobí jako rvač nebo dokonce ex military postava. prostě ne. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

John je toho plný a už to nemůže zadržovat. I když by se to podle výrazu mohlo zdát, nejde o stolici, ale o Hospodinův hněv! S účesem z kadeřnictví Skynet a pomocníkem Chrisem Melonim, co to tentokrát koncipuje jako seriál Zástřel a nepořádek, se musí vydat na cestu pomsty, která bude všechny bolet. I diváka.. Akční pasáže není třeba podrobovat kritice, ale průzračnou předvídatelnost občas se loudajícího děje, nesmrtelnost hlavních hrdinů a prkennost Travolty už trochu ano. Na konci při jednom záběru vypadal jak T-800 kráčející halou budovy Cyberdine vstříc zásahovce. Jenže ty nemáš living tissue over metal endoskeleton, Johne! A nebo..? ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa v Columbuse v štáte Ohio. (beso74)
  • Jednú z úloh si mal zahrať aj Nicolas Cage. Od natáčania však nakoniec odstúpil kvôli neustále sa posúvajúcemu termínu natáčania. (beso74)

Reklama

Reklama