Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezaměstnaný inženýr Stanley Hill (John Travolta) se stal svědkem vraždy své manželky, Vivian (Rebecca De Mornay), kterou napadl gang násilníků v podzemních garážích. Sužovaný vinou, že nedokázal zachránit ženu, kterou miloval, se Stanleymu stále vrací obraz Vivian umírající v jeho náručí. Když nejsou detektiv Gilmore (Sam Trammell) a další zkorumpovaní policisté schopni přinést vrahy před soud, obrátí se Stanley na svého starého přítele Dennise (Christopher Meloni) a rozhodne se vzít věci do vlastních rukou. Na cestě pomsty, Stanley odhalí spiknutí, která vede do horních řad vlády. Ti si brzy uvědomí, že Stanley a Dennis jsou mnohem nebezpečnější, než si kdy mohl představit... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (117)

divak84 

všechny recenze uživatele

film sem zkoul ze sympatie k Travoltovi a chris Meloni - u něj stačila jedna epizoda ve Scrubs a bylo jasne že jde o vtipneho chlapíka. v tomhle skoro nekoukatelnem bečku tvoří oba chemicky pohodovou dvojičku. scena s odhalením tetování na zadech a vicemeně střílečka ve strip klubu je jediné, co film nabídne flegmatickemu fandovi. je to hloupe, klišovité a travolta prostě nepůsobí jako rvač nebo dokonce ex military postava. prostě ne. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Klasický a trochu oldschoolový revenge film, který naštěstí dodržuje pravidla žánru, kameraman dokáže udržet kameru na stativu, děj není hloupý, ale naopak, docela dobře by se mohl odehrát, Travolta pro roli asi zhubnul, já byl spokojený, na 60 % mi to bohatě stačilo. Málokdy se dnes vidí typický žánrový film s dodržením postupů, a dokonce držící logicky pohromadě. Dokonce se objeví i pár dobrých hlášek, postavy se nechovají jako pitomci, oba hlavní mstitelé mají charisma, spokojenost. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

První hodina šlape v dobře známých revenge stopách zhruba tak jak by měla. Od střílečky v korejském baru se ovšem vše stočí do krajně béčkových vod, ve kterých se v příštích 20 minutách utopí. Travoltův hrdina, který má zpočátku problém zabít jediného chlapíka, to ke konci rozjede natolik, že před ním vlastně není úniku. Docela škoda. Film měl solidně našlápnuto. 45% ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Seagal má určitě radost, netočí takové nesmysli jen on. Docela jsem se na tenhle film těšil, leč milionkrát omleté klišé o zabití manželky, já pomsty v těchhle filmech miluju. Než jsem to viděl tak nějak jsem čekal něco ve stylu 96 hodin, možná Přání smrti, spíš v tom smyslu , stárnoucí herec- akční film. Ale Liam je jiná kategorie, herec kterej si jen tak odskočil k akci, jako brigádku a udělal z toho nečekaně stamilionovou sérii. Travoltovi jsem nevěřil ani jednu polohu, truchlící manžel? A kdy? Pobíhal si tam, někoho zmlátil, dokázal se smát aby pak byli srdceryvné záběry do jeho vzpomínek, který jsem mu k předešlému taky nevěřil. To že se z něj vyklubal jakýsi bývalý agent či co ani komentovat nebudu. Chladnokrevnou mašinu bez citů která jde po pomstě nezvládnul taky. Těžko posoudit jestli je to vina jeho, scénáristy nebo režiséra. Film je prostě zbytečný céčko, s blbými dialogy, špatnými herci a nic moc akcí. 20% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Akční béčko průhledný od začátku až do konce, ve kterym se plastickej Travolta marně snaží nechat vzpomenout na svý nejlepší léta. Ne, že by byl uplně neschopnej nebo už příliš starej, jenže silně neoriginální příběh (mstitelů se speciálnim výcvikem už bylo fakt dost) bez jakýhokoliv momentu překvapení nebo vtipnejch hlášek společně s nudnou až podprůměrnou filmařinou (v nejlepšim případě kvalitativně atakující lepší video filmy), ničemu vůbec nepomůžou. Od spolupráce Chucka Russella s Johnem Travoltou jsem čekal mnohem víc. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa v Columbuse v štáte Ohio. (beso74)
  • Jednú z úloh si mal zahrať aj Nicolas Cage. Od natáčania však nakoniec odstúpil kvôli neustále sa posúvajúcemu termínu natáčania. (beso74)

Reklama

Reklama