Reklama

Reklama

Spálit na prach

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se matka jeho syna dostane do konfliktu s pařížským podsvětím, motocyklový závodník s vášní pro adrenalin začne pracovat jako drogový kurýr, aby splatil její dluhy. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (26)

gulista 

všechny recenze uživatele

Priamočiare, napínavé a rýchle; no bez výraznejšej originality a štýlu, ktoré som tu očakával trošku viac. Celému tu navyše škodí prílišná predvídateľnosť deja, jemná šablónovitosť charakterov, a jednotvárnosť strednej tretiny. Ústredná bezvýchodná situácia je tu nastolená kvôli dvom protipólom, ktoré hlavného protagonistu ovplyvnia. Podobných filmov s dvojkolesovými mašinami v súčasnosti ale veľa nie je, preto nakoniec aspoň slabšia trojka... 55% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Něco jako dvoukolově na plný plyn. Akční thriller o vynucené službě v dodávkách drog pro drogovou mafii v zájmu ochrany své rodiny. Svým způsobem plně adrenalinový snímek jízdy na motorce, který sice lecjaké originality nedosahuje, ale co se týče rychlé jízdy a honiček, má co ukázat. Děj příběhu není nijak složitý, neboť přímočarost cíle námětu je jasně daná. Dialogy jsou vedeny na minimu, čímž je v popředí zájmu jen a pouze adrenalinová jízda. Povrchnost všeho je sice do nebe volající, ale když tu máme docela pohledného motocyklového závodníka, rychlou jízdu ulicemi převážně v noci, naklánění se v zatáčkách takřka až k zemi, těsné vyhýbání se překážkám a mnohdy s policií v zádech, co na takovém filmu chtít víc. Milovníci motorek si tak jistojistě užijí své. Jak už je však u Netflixu tradiční, o originalitu skutečně opětovně v žádném případě nejde. Vizuální efekty jsou odvedeny v té nejjednodušší formě, takže mnohé scény bohužel vypadají omšele, což způsobuje časté výpadky té správné atmosféry. Ale i tak se jedná o zajímavý biják s výrazným důrazem na momenty. Ale pravda. Pro náročnějšího diváka motocyklového žánru to být lepší mohlo. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Celkem dost dobrá, akční jízda, nejen pro milovníky motorek, které tu jsou dost nadupaný. Hlavní postava chce ochránit svoji bývalou přítelkyni, která se dostala do problému kvůli drogám a on pro ně (mafii) začne jezdit, aby splatil dluh. Ani jsem se moc nenudil, postavy jsou fájn, hlavně řidič a na kočku Manon Azem se koukalo sakra dobře. Jo a režisér přesně vystihl současnou situaci ve Francii/Belgii, Afrika, kam se podíváš. Výborná jednohubka. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Jak to má míň jak 3 kola , bojim se toho jak čert kříže. Nicméně tady jsem si to opravdu užil . Tonyho bejvalka má problém a Tony se ho pokusí vyřešit , tím že začne jezdit po dálnici jako kurýr a převážet šmak pro Miguela. Takže se mu pokusej zavařit nejen dálniční hlídky , ale taky arabská konkurence. Bylo to opravdu celé jak na spídu a ten konec byl třešnička na dortu. Moc líbilo , pěkně. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Zrejme tento reklamný projekt zafinancoval výrobca integrálnej prilby ARAI a dealer jogurtov Ducati, s ktorými sa v roku 2011 nepodarilo preraziť ani Valentínovi Rossimu. V tomto duchu sa odvíjal plochý akčný prejazdený príbeh s tuctovým scenárom temer, ako sa to vezme, ochabnutým dejom. Navyše kamera svojim dojmom slabo pôsobila pre akčnosť, pri sledovaní motogp momentov. Možno niečo zaujímavé, pre laikov kráľovskej kubatúry, voči týmto strojom, niečo ponúklo, ale fajnšmekrom temer nič, tobôž samotný príbeh. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel na různých místech v Île-de-France, zejména v Choisy-le-Roi a na okruhu LFG v La Ferté-Gaucher. (bianci)

Reklama

Reklama