Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začalo to jako normální pracovní den. Claudio (Alessandro Roja) přišel do práce, čeká ho důležitá schůzka, zrovna nastoupil do výtahu, výtah se rozjel a... zasekl se. To pochopitelně Claudia naštve, ale brzy se to ukáže jako výhoda, protože když se mu povede trochu otevřít dveře, zjistí, že zrovna propukla zombie apokalypsa. On je tedy relativně v bezpečí, ale lidé, kteří kolem něj prochází na chodbě už vůbec ne. Chtě nechtě tedy vidí umírat své kolegy, zatímco on je stále v bezpečí zaseknutý ve výtahu. A i tahle výhoda je jen dočasná, protože pokud se nedostane ven, umře tak jako tak... (honajz2)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (6)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ono to není nudné jako celek, ale nudné v částech. Třeba s tou vysílačkou to trvalo strašně dlouho. Ale jinak se mi to jako celek docela líbilo. Je znát snaha o co nejhutnější atmosféru, když se to celé v podstatě odehrává ve výtahu, ačkoli se to moc nedaří, protože ta rádoby akční kamera mi lezla na nervy. Aspoň se tam ale něco děje, třeba se povedla vykreslit bezmoc hlavního hrdiny, který je sice na nejbezpečnějším místě široko daleko, akorát ti, co procházejí okolo nemá jak zachránit a tak jen přihlíží tomu, jak umírají... No spíš slyší než přihlíží, ale i tak je tohle třeba povedené. Dokonce to není ani tak blbé, jak jsem se obával a nekončí to tím nejlehčím možným způsobem, což mě taky překvapilo. Není zde bůhví jak gore, ale mě to stačilo, s tímhle nápadem by mi spíš víc gore scén připadala nesmyslná. Ale zkrátit se to mělo, protože některé ty pasáže jsou neskutečně nudné. 3* ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Solídny "nápad", inak kvalitatívne na slušnej úrovni spracovaného snímku, zabila absolútne premrštená stopáž, pričom keď divák odstupom času "zistí", že na nič nové, v tomto príbehu nenarazí, dookola odohrávajúci sa dej bez nápadu či akejkoľvek snahy "prekvapiť" - dokonale omrzí. Škoda, lebo "The End? L'inferno fuori" rozhodne nie je žiadnou amatérčinou, ktorá by vyslovene nestála za pozornosť. A i keď sú masky pomerne obstojné, mimoriadneho gore sa fanúšik žánru bohužiaľ nedočká .. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Kravaťák sa zasekne vo firemnom výťahu práve na začiatku zombie apokalypsy, čo je vlastne jeho šťastie, pretože pokiaľ on nemôže von, tak ani infikovaní nemôžu dnu. Lenže vzniká tu jedna dôležitá otázka, či je to aj šťastie pre diváka, a nie som si tak celkom istý odpoveďou, pretože tým sa celý film odohráva len na jednom mieste, kde ten chudák narieka, kričí, telefonuje a márne sa snaží dostať von. Občas ide niekto okolo, kto sa väčšinou stane ďalšou obeťou, a tak sa mŕtvoly pred výťahom hromadia. Odstreľovanie infikovaných väčšinou prebieha cez medzeru vo výťahových dverách. Zombíci síce nevyzerajú zle, a aj nejaká krv by sa našla, akurát jednotvárnosť scenára pri takejto prestrelenej stopáži to ťahá rapídne nadol. Film nebol pomaly ešte ani v polovici, a už som začal strácať záujem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Italský snímek „In un giorno la fine“ ukazuje, že pokud se tvůrci nebojí se zombie žánrem trochu zaexperimentovat, je možné natočit něco zajímavého, trochu nového, lehce originálního. A tohle rozhodně má originální nápad. Jen je trochu moc roztahaný a v konečném důsledku to není až tak naplňující, jak by člověk asi doufal. Ale dá se říct, že výtah je při zombie apokalypse celkem fajn schovka. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama