Reklama

Reklama

Jak hacknout přírodu

(pořad)
  • USA Hacking the Wild
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2017, 6x43 min

Obsahy(1)

1. Prokletí džungle: Andy se snaží přežít v odlehlé tropické džungli na Havaji. Zprovoznění elektronického zařízení v tomto prostředí otestuje hranice jeho hackerských dovedností.
2. Trosečník na pustém ostrově: Andy je vysazen na ostrově v Pacifiku. Blíží se tropická bouře a on musí pomocí své technologie nalézt potravu a přežít.
3. Černá bažina: Andy čelí louisianské bažině, vražednému místu, kde se to hemží aligátory, hady a nebezpečnými predátory. Pomocí své technologie se pokusí dostat zpět do civilizace. (Discovery Channel)

(více)

Recenze (2)

blatouchm 

všechny recenze uživatele

MacGyver je zpět. Pokud uvíznete v přírodě, mějte s sebou běžné věci jako pájecí sadu, elektromotorek, mikrokontrolér, diody, luk, laser. Notebook a tablet nemohou chybět. Volný čas využijte k výrobě otočného sušáku, kde spotřebujete polovinu baterií. Když cestou narazíte na kostru, vemte tu největší kost a tahejte ji většinu cesty v ruce, protože by se někdy mohla hodit. ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

Dost zvláštní pokus o přežití v bažinách, s využitím znalostí elektronického kroužku-nevím jak zrovna tohle by ovšem mělo pomoct obyčejnému neznalému člověku bez daných pomůcek!? ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama