Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Trochu bláznivá, trochu fantastická komedie pro děti: Působením blesku a dalších záhadných okolností se nadaný žák šesté třídy začne objevovat v dalších mutacích, které se od sebe charakterově liší... (oficiální text distributora)

Recenze (105)

topi80 

všechny recenze uživatele

Svěží dětský film prošpikovaný skvělými hláškami. Vynalézavost hlavního hrdiny Musila je neuvěřitelně hravá, takže každý divák zalituje, že nebyl také tak trochu geniálním dítětem (tedy kromě diváků, kteří takovým dítětem byli). Dvojčata Divišovi se s trojrolí popasovali opravdu fantasticky a k ředitelovi Šimkovi ani není třeba nic dodávat. Poté, co si Musil bezděčně vyrobí dva své dokonalejší klony, zjišťuje, že život po boku dvou svých lepších "já" není žádná výhra. Vtipný film, který se vyrovná tomu nejlepšímu z dílny Miloše Macourka. "Je to i naše máma." "Vy buďte rádi, že tady vůbec jste. Měli byste se jít mazlit do ústavu se zkumavkama." ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Hlasky o tom, jak se hlavni hrdina v nestrezenem okamziku obelstil a zavrel do komory, aby nemohl jit do skoly, a ackoli se nekolikrat zadal, pustil se az pozde, nemaji chybu! A takovymi hlaskami a vtipnymi momenty je film prospikovany. Ale jinak mi Musil, co jeste malo zkusil a porad chce na nekoho hupnout, k srdci az tak neprirostl. Ovsem to je muj problem, ne vada filmu. ()

Reklama

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Vesela komedie pro deti s ponekud scifi, fantastickou zapletkou.Jake by to asi bylo mit 2 bratry vzhledove uplne stejne,avsak povahove rozdilne ? Za zminku stoji v roli reditele skoly v pro neho ne uplne vzdalene roli Miloslav Simek a take parta tri vyrostku s Cundrlikem v cele. Rok vyroby 1986. ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

,,...to znamená, že budeme moci vytvořit celý živý organizmus, dokonce i umělého člověka – výhledově taková možnost skutečně existuje." :o) Spočátku se to tvářilo trochu jako Slečna Golem v dětském provedení, ale postupným vývojem děje se z toho stalo spíše další bláznivé fantasy typu Létající Čestmír. V rámci zpracování námětu hodně dobré, zábavné a vhodné pro děti a mládež i v dnešní době, i když pro dospělého diváka už nepřinese nic nového. Zrovna si říkám škoda, že jsem film neviděl o pár let dřív, když jsem ještě spadal pod cílovou skupinu. 60% ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

"Ja se omlouvam, ze jsem dneska nebyl ve skole. Ja jsem sice byl rano pripravenej, ale v nestrezenem okamziku jsem se obelstil, a zavrel do komory. A jeste bych rad podotknul, ze jsem se pustil az ted, ackoliv jsem se nekolkrat zadal...." Pozdne osmdesatkova komedie pro deti, ktera ma sice svoje mista, ale uplne za to nej ji nepovazuju. Na muj vkus trosku ukricene, a poetika filmu o deset let starsich ji uz chybi.. 3- ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích je chybně uvedeno jméno herce Miloslava Šimka jako Miroslav Šimek. (milad80)
  • Scény z koupaliště byly natočeny na koupališti Lhotka na Praze 4. (lofa)
  • Když přibližně ve 45. minutě "originální" Pavel Musil (Pavel Diviš) sleduje televizi, zatímco jeho dvojníci uklízejí, na obrazovce běží český kriminální film Muž na drátě (1985), konkrétně scéna, kdy Jarda (Boris Rösner) v šatně z legrace přiloží Evženovi (Jiří Bartoška) k zádům maketu revolveru a řekne mu: "Ruce za hlavu," což Evžena velmi vyděsí. (8smdesat)

Reklama

Reklama