Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Trochu bláznivá, trochu fantastická komedie pro děti: Působením blesku a dalších záhadných okolností se nadaný žák šesté třídy začne objevovat v dalších mutacích, které se od sebe charakterově liší... (oficiální text distributora)

Recenze (105)

Drom 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších dětských filmů? Propracovaný scénář a porce zábavy? Povedená sci-fi komedie? Téměř bezchybné? To jsem se tu sice dočetl, ale nějak si nic takového nevybavuju. Naopak, film mi přišel po stránce příběhu poslepovaný z poměrně nezábavných scén, z nichž některé nebyly ani moc dobře zvládnuté. Hlavní hrdina, pěknej smrad, nakrade nějakej klonovací humáč mámě z práce, namnoží se a proto zvládne otravovat najednou třikrát tolik lidí. A je neustále chytrej, jak rádio, až by ho človek praštil. Dobře radila sousedka jeho matce, i rákosku přinesla, ale co čekat od Lenky Termerový, že. Hlavní floutci v roli postrachů školy nejen že stěží ovládají základy úspěšný šikany, ale navíc si od toho malýho otravy nechají nejednou nabančit. No docela slabota. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že se jedná o jednu z nejpodařenějších dětských rodinných komedií 80. let. Kluci hráli skvěle a já se výborně bavil! ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený film. Musil, co ještě málo zkusil, jeho ranní vzkaz nahraný na magneťáku, a tulení se k mámě při písničkách Karla Gotta:) ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Scénář nabitý nápady, které všechny proměnili v perfektní (pro děti poučnou) zábavu režisérka Reňáková-Králová a skvělý a trojjediný Pavel Diviš. Kdyby to vzniklo v Hollywoodu, tak se Oscary jen sypou. Vlastně ne - je to pro Ameriku příliš inteligentní ....(90%) ()

karlee 

všechny recenze uživatele

Výborný film pro děti, na který jsem se s chutí podíval i v pětatřiceti. Výborné hlášky ("V nestřežené chvíli jsem se obelstil a zamknul v komoře", "Pane Mráz, von říká, že jste pan Mráz"). A taky dobře zahrané, jak děti, tak např. Lenka Termerová jako maminka nebo Miroslav Šimek jako ředitel školy ("Soudružko učitelko, co tam dělá ten chlapec s holí?"). ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Svěží dětský film prošpikovaný skvělými hláškami. Vynalézavost hlavního hrdiny Musila je neuvěřitelně hravá, takže každý divák zalituje, že nebyl také tak trochu geniálním dítětem (tedy kromě diváků, kteří takovým dítětem byli). Dvojčata Divišovi se s trojrolí popasovali opravdu fantasticky a k ředitelovi Šimkovi ani není třeba nic dodávat. Poté, co si Musil bezděčně vyrobí dva své dokonalejší klony, zjišťuje, že život po boku dvou svých lepších "já" není žádná výhra. Vtipný film, který se vyrovná tomu nejlepšímu z dílny Miloše Macourka. "Je to i naše máma." "Vy buďte rádi, že tady vůbec jste. Měli byste se jít mazlit do ústavu se zkumavkama." ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Výborný film. Veselá taškařice u které jsem se však ani minutu nenudila. Mladý chlapec slíbil své mamince jak se polepší a svoji polepšenost zdvojnásobil. I toho třetího lajdáka zpracovali. Ale nakonec se vše vrátilo do starých kolejí a Musil byl zase opět jen jeden a to jediný. Jinak jsem se musela smát tomu, jak si starší žáci dovolovali na mladší. Z vlastní zkušenosti totiž vím, že to už dávno neplatí. Kluci na základní škole kteří nám sahali sotva do pasu si na nás dovolovali a sprostě nám nadávali že jsme je museli zažalovat ať nás nechají být neboť pouhý políček jim od nás bohužel nestačil. ()

Pulper 

všechny recenze uživatele

Film zachraňuje humor. Jinak je to hrozná blbina a dost mě mrzí, že třeba Správná trefa má mnohem nižší hodnocení. Asi nikdo moc nechce koukat na vážné dětské filmy. ()

lolaloka 

všechny recenze uživatele

Ó, jak já ty umělé dva ,,bratry" nesnášela...... úžasný scénář a dobře zahrané dětské role. Jako malá jsem tento film měla moc ráda a fascinovala mě poslední scéna, kdy Musil hupsne.... ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Musil, málo si zkusil, Semerád si rád a nebo Nech ho Čundrlíku, nebo na tebe hupsnu. Velká nostalgie na ty doby, kdy jsme školou povinní šli v rámci vyučování do kina. Povedený filmeček s dost velkou dávkou humoru. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že je film určen především dětskému divákovi, nebyl zase až tak špatný. Ačkoli ke konci mi už lezl na nervy ustavičné opakování jedné věty „hodného“ klonu, dal se celý film zhlédnout v pohodě a skoro bez přejíždění. Nemohu hodnotit z hlediska dítěte, mně tenhle snímek nějak minul. Takže v dobrém úmyslu dávám dobrých a slušných 40%. 141120118350/8509 ()

route60 

všechny recenze uživatele

Výborný dětský film a ten žánr je bohužel u nás v Česku mrtev jak konzerva munchmeatu, Musil, Musil rád na tebe vzpomínám. ()

pOne 

všechny recenze uživatele

Skvělá česká komedie, která si v ničem nezadá s americkou produkcí jako třeba Číslo 5 žije apod. Zábava nejen pro děti. ()

Reklama

Reklama