Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Trochu bláznivá, trochu fantastická komedie pro děti: Působením blesku a dalších záhadných okolností se nadaný žák šesté třídy začne objevovat v dalších mutacích, které se od sebe charakterově liší... (oficiální text distributora)

Recenze (105)

tonton78 

všechny recenze uživatele

super filmek, bezva hlášky...dlouho jsem neviděl tak kvalitní trio záporáků, myslím že chlapci si to fakt užili.Nejlepší je Čundrdlík a jeho :"Ale von byl tři...." ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem měl rád od dětských let, po Botě jménem Melichar a Sněženkách a Machrech další dětský primafilm. Musil, Musil, ještě málo zkusil, jestli chceš víc, tak buď hodně drzej! Trochu mi to připomínalo ty honičky kluka v Nekonečném příběhu. Hodnocení: 70 % ()

Cibulka_C 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější dětský film. - Takže dle mě samozřejmě nejlepší dětský film. Atmosféra 80. let a dětský smích, to bylo něco tak moc fajn na tomhle filmu pozorovat. Lenka Termerová mě velmi překvapila. Když v něčem hrála, nikdy jsem se na ni nějak zvlášť nezaměřovala. Díky tomuto filmu už budu, protože hraje výborně. Velmi zajímavý námět, který mě opravdu oslovil. Neustále mě fascinovala ta dětská nespoutanost a geniální nápady, které byly v tomhle filmu hlavním hrdinou hnedka zrealizovány. Je to bláznivá komedie, která ale není pitomá. Je to sice typický dětský osmdesátkový film, ale má prostě něco do sebe, nějaké své kouzlo. Vtáhl mě do děje hned na začátku a nepustil ani pět minut před koncem. Sledovala jsem ho s očima přilepenýma na obrazovku a hltala každou vteřinu. Tohle doporučím úplně všem! ()

kverula 

všechny recenze uživatele

Ve své době můj nejoblíbenější film, kvůli kterému jsem obětovala pár ran na zadek. "Musil! Ještě´s málo zkusil" :-) ()

Masai 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je sice hlasitej a přehrává až hrůza (však to taky není žádný herec), ale jinak je to celkem příjemný dětský filmeček. A mám hodně ráda scénu kdy si rodiče výrostků přijdou paní Musilové stěžovat aby si srovnala ty své chuligány a když zjistí, že je ztřískal "jeden" malej kluk, ještě těm svým harantům přidají :o) Za mě slabší trojka. ()

ellysium 

všechny recenze uživatele

Na tohle prostě nemůžu nedat pět hvězd...Ti tři teroristi jsou tam naprosto skvělý...Do toho Šimek,co by říďa....paráda ()

M+M 

všechny recenze uživatele

Moc hezký film, který mě v době své premiéry minul, protože jsem už byl dospělý. Teď se na něj rád kouknu se svýma dětma. ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Tak tento film nemá chybu. Měl jsem ho v podvědomí hoooodně dlouho, než jsem ho zase objevil a konečně zjistil, jak se vlastně jmenuje a celý zkouknul s velkou chutí znova. ()

valmet 

všechny recenze uživatele

Po novém shlédnutí před dvěma dny musím přidat na plný počet. Samo že tu funguje nostalgie, ale film bez problémů obstojí i ve srovnání s dnešní produkcí pro mládež. Scénář je nápaditý, vtipný, originální a dobře jsem se bavil i po letech. Koukala na to se mnou i dcera a docela se jí to líbilo, takže dobrý. :) ()

montrose 

všechny recenze uživatele

Film je bohužel trošku zbytečně opomíjený a i po letech mě hodně bavil. Hláška "Musil, ještěs málo zkusil" je nezapomenutelná. Výkony dětských herců byly super a ty dnešní jim z velké většiny nesahají ani po kotníky. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Dětská komedie Drahomíry Králové je ozvláštněna klíčovým "pohádkově vědecko-fantastickým" motivem, kdy působením blesku dochází ke zdvojení dvanáctiletého, technicky mimořádně nadaného Pavla Musila. Každý z dvojníků je přitom vybaven zcela odlišnými charakterovými rysy, danými Pavlovým duševním rozpoložením jejich vzniku. Tím přirozeně dochází k řadě komických situací, omylů a zápletek nejen mezi samotnými "sourozenci" a jejich vrstevníky, ale i mezi dětmi a dospělými... Velmi podařený námět i scénář, u mě velká spokojenost. 85% ()

Artien 

všechny recenze uživatele

Opravdu skvělý a nezapomenutelný film mého mládí. Bavil tehdy, baví i nyní: "Nech toho, nebo na tebe hupnu!", "Vitana za vás vaří, Musil za vás myslí"... ()

Reklama

Reklama