Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Seriál nás přenese 4 roky před událostmi původního filmu Hotel Transylvánie, Do doby, kdy byla Mavis teenager. Zatímco je Dracula pryč a řeší „oficiální upírské záležitosti", Mavis konečně vidí svou šanci dokázat svému otci, že je schopná se o hotel postarat. S pomocí svých nejlepších přátel se rozhodne aplikovat své geniální nápady, jak zlepšit provoz hotelu. Jen kdyby jí teta Lydia, starší a mnohem zlejší sestra Drákuly, nestála celou dobu za zády... (Disney Channel)

(více)

Recenze (6)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ako seriál pre najmenšie deti fajn, ale ako nejaký zmysluplný doplnok k celej tejto sérii asi ťažko. Normálne by som dal asi priemerné hodnotenie, ale musím ubrať hviezdičku vzhľadom na tú katastrofálnu úroveň animácií, ktoré v dnešnej dobe už jednoducho neobstoja. 40 % ()

Krnac 

všechny recenze uživatele

Poslednou dobou Dream Works vytvoril veľa kreslených animákov podľa filmu a Sony sa rozhodlo urobiť to isté s Hotelom Transylvania a asi aj lepšie. Je to vlastne prequel ktorý sa odohráva keď mala Mavis cca 80 sa rokov čo je vek spomínaný vo filme. ()

Tonom27 

všechny recenze uživatele

To nemá nic společného s filmem, všechno špatně. Ale dá se to pochopit, Disney tvorba pro malé děti, pro které to asi splní účel. Disney opět šlo na jistotu... Úspěšný film = úspěšný seriál pro děti... pravda i přesto, že to stojí za úplný *****. 15% ()

Reklama

Reklama