Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Musím si rozšiřovat obzory... Dospívající Magdalena (J. Boušková) závidí kamarádce (I. Andrlová), že už poznala „velký svět" – navštívila noční bar. Luděk (O. Havelka), kterému se Magda líbí, se domluví s její maminkou (M. Myslíková) a pozve ji do baru. Ačkoliv ona o chlapce nemá zájem, pozvání přijme, ale s podmínku, že si jí Luděk nebude všímat a že se bude vydávat za jejího bratra... (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Marthos odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šílenej bizár. Přepjatá Boušková v příšerných šatech na cestě do velkýho světa. Prý noční bar. Tak to jo. Korunu tomu nasazuje jelimánek Havelka a dvojice bodrých stréců z Moravy v podání Vladimíra Menšíka a Jiřího Císlera... Ne, tohle nedávám. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek celkem slušně odstartuje Sovák. Fajn. Pak je to o ničem do té doby, než Boušková v totálně otřesným vohozu nakráčí do báru, kterej je celej z papundeklu a vystupuje tam nějakej úchyl předstírající kouzelníka. Děs. Ovšem to "nejlepší" přijde po nástupu Menšíka s Císlerem na scénu. Abych nebyla nespravedlivá, pustila jsem si to dvakrát za sebou, páč jsem ne všemu co ti dva říkali rozuměla, ale o moc lepší to nebylo. Na rovinu - s takovou krátkou stopáží, s tak dobrým hereckým obsazením - to takhle dojebat?!? Tak tomu říkám umění. ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při znovuskouknutí zvyšuji na 3* abych byl spravedlivý ke svému žebříčku a také k tomu, zda je chuť to vidět znovu... Ona k tomu trochu přispěla i Magdaléna a ta její velká kukadla. Je jednou z mých filmových lásek a bohužel málo obsazovaná. Tedy nemyslím tu Magdalénu v hlavní roli, ale herečku Holendrovou, jejíž jméno v té malinkaté roli této komedie jsem nezaznamenal. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama