Reklama

Reklama

Dárek od srdce

  • Česko Maličkost pro radost (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nikdy neztrácejte víru. Ctižádostivá módní návrhářka se snaží najít úspěch a lásku. Senna Burgesová, snaživá oděvní návrhářka, která ještě nenašla sama sebe, se vzdala naděje, že někdy najde svou spřízněnou duši. Navzdory pokusům její nejlepší kamarádky a dominantní matky, aby se usadila, Senna pokračuje cestou nezodpovědného chování, mění zaměstnání jedno za druhým a její vztahy s mladšími muži jsou nestálé a nestojí za nic. Zdá se, že Senně se všechno vymyká z rukou, až se na oslavě svých 46. narozenin setká s pohledným právníkem Adamem... (TV JOJ)

(více)

Recenze (10)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Šesťdesiatnička Sharon Stone sa tu hrá na 46-ročnú alias program pre nevidiacich. Nie jedno oko zaplače, že vrcholné herecké výkony pani kamennej, keď ešte ukazovala holú číču, sú nenávratne preč. ()

zuzanara odpad!

všechny recenze uživatele

Bezduchá nesmyslnost, která se vyvrbila ve ztrátu času. Taky se mi zdá, že pohled na ženy a jejich priority prezentovaný v tomto filmu pochází z jiného století. ()

Viviane 

všechny recenze uživatele

Opravdu maličkost pro radost. Jsem ráda, že mě od sledování neodradilo nízké hodnocení filmu. Sharon vypadá i v šedesáti skvěle, postava potrhlé návrhářky jí sedla, čtvrtá hvězda je pro ni. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Vyžilá padesátka s nesympatickým projevem v   padání S. S. řeší své osobní problémy. V   kontextu několika jejích po sobě jdoucích   narozenin, sleduje divák, jak řeší vztahy v   zaměstnání nebo v soukromém životě.   Příběh mě vůbec nezaujal, více ocení film   zřejmě ženy, protože to je vyloženě pohled   na život z hlediska té hezčí poloviny lidstva.   Film není v ničem originální, setkání s   dočasným milencem Adamem a jejich soužití   ukáže při rozchodu charakterové vady více na   straně Senny. Pozdě litovat, když si chlap   nabalí jinou. Ale je to filmová romance, nebo   více selanka, a tak se může ještě všechno   nakonec změnit. ()

FauSSt odpad!

všechny recenze uživatele

Sharon Stone v case natacania filmu mala takmer 60rokov, na ten vek vyzera skvelo, ale co musi byt za kokota co ju obsadi do ulohy 46 rocnej filcky....svet je otoceny picou k stene...a hlavne ten americky🤮 ()

splaty 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být super. To by ale Sharon Stone musela hrát a ne trapně poskakovat. Její výkon byl stejně uchvacující, jako kdyby se zedník snažil vyšívat. Tony Goldwyn to ze začátku zachraňoval, ale na konci se nechal stáhnout do bahna. Nechápu, proč takhle nepovedené filmy (scény) nenatočí znovu, vždyť se stačí podívat na film a je každému jasné, že něco neklape. ()

Reklama

Reklama