Reklama

Reklama

Inspektor Taggart - Série 17 (2000) (série)


Pády lásky (S17E05)

(epizoda)
  • Velká Británie Falling in Love

Obsahy(1)

I v rytmu tanga se dá vraždit... Cherchez la femme, neboli za vším hledej ženu, říká jedno francouzské rčení. Dost možná, že kdyby si je Michaelův tým občas připomněl, byl by vyřešil případ úkladné vraždy amatérského parašutisty daleko dřív. Anebo možná také ne. Protože vztahy v té malé parašutisticko-přátelské komunitě jsou natolik propletené a zamotané, že by se v nich stejně hned nevyznali. Faktem je jen jedno: ta tragédie jako by otevřela záklopku, kterou se na světlo boží vyvalily všechny ty vzájemné nesympatie a nenávisti, jimž má v následujících dnech padnout za oběť nejen jejich tak zvané přátelství, ale i pár dalších životů... (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jackie se vdává a Jardine se zamiluje (jak to tak před koncem bývá...), takže osobní linky jsou opět zajímavější, než ta detektivní, která je tak nějak standartní. Trošku slabší, ale v rámci seriálu pořád velmi sympatický nadprůměr. 70 %. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klub argentinského tanga s pochybným majitelem, bývalí muklove a partička amatérů parašutistů. Michael Jardine (James MacPherson)se tu zalaskuje do kolegyně a na konci vyšetřovatelka Jackie Reid (Blythe Duff) vdává. ()

Reklama

Reklama